sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Periaate on ehdoton, perustelu on aukoton, yhtälö ehkä mahdoton, miten niin muka armoton?

Takas treenien pariin ja aika käy kovin vähiin checkin lähestyessä. Olihan se tiedossa, että rempan jälkeen katsotaan mitä meillä on ja sit chekataan ja sit jatketaan töitä. On vain muistettava seistä koiran tukena ja nauttia.

On hyvä analysoida, on hyvä että on suunnitelmia, on hyvä luottaa omaan vaistoonsa, on hyvä pohtia, mutta on hyvä myös löysätä pipoa, on välttämätöntä hyväksyä epätäydellisyyttä, on hyvä joskus vain tehdä ja nauttia ajattelematta liikaa. Se on samainen vaakakuppi, kuin tekniikan ja asenteen kanssa myös tässäkin leikissä mukana.


Ilmeen kanssa olen tosi tarkka ja armoton. Se kun kantaa mukanaan sitä tärkeintä ja arvokkainta - asennetta ja motivaatiota. On tiettyjä asioita, joista olen luvannut olla tinkimättä mistään hinnasta ja siitä pidän kynsin hampain kiinni - taistellen ehkä vastaan jotain periaatteita. On siedätettävä, on haastettava, mutta itsetunto alla pitää nostaa ensin ylös. Mielentila on oltava oikeanlainen tai muuten ollaan syvällä suossa. Välillä vaan voi olla vaikeampaa kuin aina -mulla siis - koirallahan lienee kaikki aika ok, kun kyseessä on kuitenkin itse supersankari spaceman.. ;) 

Ensi viikkoon pitäisi vielä mahduttaa treenejä ja myös vapaapäiviä. Nyt vaan kaikki peukut ja varpaat pystyyn, että pysytään terveinä ja voidaan nauttia toistemme kanssa tekemisestä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti