lauantai 4. toukokuuta 2013

Maailma on tehty meitä varten!

@Hanna


Pieni lappuhaalaripoika vietiin toiseen viralliseen TOKO kokeeseensa. Paitsi eihän se sitä tiedä - se luulee kisanneensa jo monen monta kertaa ja ihan maailmanmestaruuskisoja myöten - ja niinhän se oikeastaan onkin :D Mutta nää on näitä juttuja, joista jää virallisia merkintöjä historiaan.

Tuomarina meillä oli Pirkko Bellaoui. Jokainen  piste piti ansaita ihan oikeasti ja mitään ei annettu anteeksi. Lopputuloksena tarkan arvostelun alla oli AVO1 176,5p ja luokkavoitto. Se meidän oma maailmanmestaruus vaan jaettiin jo kehässä - Tavoitteena oli mennä pitämään hauskaa ja ottaa kehä haltuun ja kivaa meillä olikin. Väitän myös, että saatiin kehä haltuun. Oma jännitys on laskenut Raw:n kanssa tosi paljon. Sen kanssa on vain niin helppoa olla kehässä ja luotan siihen päivä päivältä enemmän. Voi ihanuutta <3 

Koe osa-alueittain:
Paikkamakuu 9,5 - Unohdin muuttaa omaa paikkaani koiralle otollisemmaksi ja laskeutui vinoon ja kääntyessä lonkalle olikin tosi vinossa - muuten oli maannut hyvin.

Seuraaminen - 8,5  - Annoin tosi rauhalliset ja maltilliset seuraamiskäskyt ja saatiinkin pomppiminen aika minimiin. Oli kuulemma todella kaunista, mutta niistä pienistä pompuista ja painamisesta pisteitä pois.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä - 9 - varmaan siitä piste, että mun kävellessä taakse putosi hieman lonkalle.
Luoksetulo - 7 - Annoin suullisen käskyn lisäksi käsiavun ja perusasentoon tultaessa myös pieni käden liikautus mukana (luulin, ettei tätä viimeistä edes tulkittais lisäkäskyksi, mutta niin vaan ;))

Seisominen seuraamisen yhteydessä - 9 - kadotti kontaktin ja katsoi yleisöön seuraamaan lähdettäessä (kokeen ainut pahempi(?) moka Raw:lta) ja perusasento meni jumitukseksi. Olisko vaikutusta ollut mun vahvalla ajatuksella: "älä ennakoi istumista!"

Nouto - 9,5 - Kerroin ennen liikkeen alkua, et nyt tehdään nätisti ja lähtikin hieman varoen.. ja silti tassut edellä kapulaan (mutta aika siivosti kuitenkin). Loppuasentoa haettiin hieman.
Kaukot - 9 - Teki kaikki vaihdot ja pysyi paikallaan, mutta asennot hieman epäpuhtaita. Veti maahan menoissa tassuja alle ja istumisissa ei ollut ihan täysi ryhti. Luulen, että tähän vaikutti nopea liikkeen koemaiseksi kasaaminen ja alla oleva palkattomuus. Ei ollut vielä täysin varma liikkeestä, mutta hienosti suoritettu - treenimäärän huomioiden. 

Estehyppy -9 - Oltiin esteen edessä turhan aikaisin ja ehti jumittaa siihen hieman. Olisi pitänyt pyörähtää kerran ympäri ja uudestaan perusasentoon. Lähti ja hyppäsi kuitenkin, mutta ei vapautuneesti. Istui aivan esteen taakse, mutta pääsi hyvin takaisin paikoiltaan (onneksi pyysin yhden laudan pois ;D)

Kokonaisvaikutus - 10 - Jee, iloista menoa! Samaa mieltä :)

Tämä kantaa taas pitkälle. Ihana Raw <3 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti