tiistai 12. elokuuta 2014

Pöljän tuurilla

Ajeltiin pohjoiseen lomailemaan muutamaksi päiväksi ja matkalla pysähdyttiin paikassa nimeltä "Pöljä" Siellä silmiin pisti myytävät magneetit "Pöljän tuurilla" joka jotenkin osu ja upposi. Rawtahan on sarjakuva Rauta Reetan linnun "pöljän" mukaan tituleerattu suurella rakkaudella myös"pöljäksi" - Monikaan ei ole vaan tainnut sisäistää tämän rakkaan lempinimen syvintä olemusta. No mutta joka tapauksessa tuo "Pöljän tuurilla" taitaa sopia meille enemmän kuin hyvin. Ei ole mitenkään tähtiin kirjoitettu, että joka kisa ja koe onnistuisi kuin nappi silmään, päin vastoin mukaan mahtuu niitä epäonnisia sattumuksia ja tulee varmaan aina mahtumaan. Kun taas joskus vedetään kunnon jack pot - Sillä pöljän tuurilla? Ja, ei, tämä ei ole mitään haukkumista. Tuo koira on juuri sitä mitä haluan. En osannut odottaa saavani tätä, mutta mitään muuta en nyt haluaisikaan. Rakastan sitä ihan liikaa, mutta sitä suuremmallakin syyllä.

Aika tuntuu karkaavan käsistä ja juuri mitään ei ole ehtinyt koirien kanssa tekemään ja silti samaan aikaan tuntuu, että olen tainnut tehdäkin ihan muun elämän kustannuksella kuitenkin. Koskahan oppisin tasapainon koko elämääni? Noh, ehkäpä kaikella on se tarkoituksensa yhä vaan vieläkin.. Keittiö on kuitenkin valmistunut, katos saatu kasaan takapihalle ja pihaa myllätty paljon lisää! Huh.. Ja Vepeilty jonkin verran. Käyty myös kokeessa kerran toteamassa, ettei ollut ihan vielä valmista ja monta juttua vähän niinkun kesken. Ei muuta kuin Pöljän tuurilla vähän treeniä, taukoa ja uutta matoa koukkuun.Tokoa ollaan vähän yritetty herätellä jälleen treeniohjelmaan mukaan Tokon MM innoittamana.  Ehdittiin paikan päälle yhtenä päivänä seuraamaan ja kannustamaan Suomen joukkuetta ja Hannaa & Fidziä. Hienosti vetivät läpi ensimmäisen MM koitoksen. Raw on niin ylpeä mutsistaan ja mä Hannasta <3 Hienosti Suomen joukkue saavutti vielä MM-kultaa! On se hienoa, että meillä on täällä Suomessa Tokon taso ihan huippuluokkaa maailman laajuisesti. Suuren suuret onnittelut koko porukalle!

Rawn tokoilumaailmassa ollaan ihmetelty ohjattujen hakukaaria, merkin suoritusmotivaatioita ja ehkä hitusen tekniikkaa ja ruudun löytämistä. Ja monen monet asiat on olleet mietinnässä, mutta niistä sitten varmaan myöhemmin omaa tarinaansa. Täällä on kuitenkin sellaiset treenikentät, että olisi suorastaan synti olla käyttämättä niitä hyväkseen vaikka ukkosen ohi menoa odotellen.


Treenin jälkeen Raw pääsi leikkimään toisen pennelin kanssa ja kivaa näytti olevan ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti