lauantai 30. heinäkuuta 2011

KADONNUT! Kelpien aivot - välille Nummela Suomussalmi

Aivoista löytöpalkkio luvassa. Tuntomerkit, suhteellisen pienet ja rakenteeltaan yksinkertaiset. Löytyy agility, toko ja vepe dataa. Pikaiset yhteydenotot allekirjoittaneeseen!

Juup, esimerkkinä ruutu on ollut hukassa ja sen oikea suoritustapa - seuraaminen, olenko joskus opettanut sitä koiralleni? Kepit, avokulma-- siis ettei haeta kiertämällä ekaa keppiä ulkokautta ja taivutaan siihen ykkösväliin kaiken kaikkiaan.. Jarrut on myös hukassa.. Öö.. En edes uskalla enää kirjata kaikkea.. Hui kamala, koirani taitaa tosiaan olla kesälomalla.

Noh, ehkä tilanne ei ole niin paha, ehkä tosiaan pieni kesäloma olisi herralle paikoillaan..  Seuraamisen kanssa ongelmoin enemmän itse, kun en osaa päättää mitä vaatisin ja miten lähtisin sitä työstämään, pään asento on laskenut aika matalaksi, mutta nostamalla sitä saan ennemminkin koiran joka painaa voimakkaasti ja jonka paikka horjuu horjumistaan. Huoh.. Videokamera ja Hanna - siinä resepti tähän tautiin ;)

Rico tuli miehen ikään ja täytty 27.7  3-vuotta! Ehkä se päätti juhlia tosimiesten tavoin ja pisti aivonsa narikkaan... ehkä viikonlopun jälkeen pää selviää ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti