tiistai 12. heinäkuuta 2011

Helteinen Agirotu viikonloppu

Helteinen viikonloppu vietetty Lappeenrannassa ja että olikin mukavaa!! Tulostaso ei ollut päätä huimaavaa, eikä kyllä läheskään kaikkiin startteihin osallistuttu. Parin hyllyn kylkeen tarttui kuitenkin samalla reissulla ensi vuoden sm-kisanollista ensimmäinen ja 3.sijalla, tili siis avattu vuotta 2012 varten ;) Rico taisi jaksaa kaasutella omistajaansa paremmin. Ei ole kyllä +30 astetta mun elimistöä varten tehty.. Huh huh.. Vaikka lopulta tuntui, että olis voinut pari starttia lisääkin juosta....

Kisakaverilla ei jaloissa, saati selässä (?) tuntunut, mutta sunnuntaina taisi jo pääkopassa painaa - niin kovaa meteliä piti koko radan, rimat lenteli ja kepeille ei osannut hakea oikein sisään, vaikka olikin suora lähestyminen. Okei, lujaa tultiin suorasta putkesta, mutta en viitsinyt alkaa varmistelemaan, koska on treeniessä osannut itse rytmittää kepeille suorat lähestymiset suorasta putkesta. Ja rimojen tiputtaminen on Ricolle todella epätyypillistä -sitä se ei yleensä tee, --oikeasti juuri koskaa..!!

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan erittäin mukava ja hyvässä seurassa viihtyy =) Lappeenranta palautti agilityn hauskuuden ja iloisuuden takaisin - juuri tällaista sen kuuluu olla ja vaikka tavoitteita on ja kehittymään pyritään, niin epäonnistumisia ei tarvitse ottaa haudanvakavasti- mikä iloinen ahaa elämys! Tai kyllähän minä tiesin sen, mutta kun pienet epäonnistumiset ovat päässeet haamuina kasvamaan mun mielessä valtavien vuorien kokoisiksi möröiksi, niin nyt en antanut niiden vaivata meitä ollenkaa =) Joo joo, treenattavaa tuli paljon taas esille, mutta mitä tuosta - ainahan sitä on ja tietää mitä tarvii taas treenaa- kuten puomin kontaktit tarvii tehotreeniä edelleen, samoin keinu, pöytä ja päällejuoksut ja öö se oma ajoitus ;) Sekä poispäin käännökset ja pari muutakin juttuu pitänee kokeille mikä toimii Ricolle parhaiten. Lepoa väliin ja sen jälkeen treenit jatkukoon tällä hyvällä fiiliksellä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti