sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Putki päällä

Kunnon treeniputki saatu päälle ja toivottavasti tuottaa toivottua tulosta. Maanantaina aloitettiin agirodun jälkeen "kevyesti" vepellä ja kevyemmillä treeneillä. Tiistaina omatoimisesti pientä tokoilua, ohjautun noudon palasten merkeissä. Keskiviikkona uimassa ja vähän vepeä siinä sivussa -vientiä ja hukkuvaa sekä illalla aksatreenit Riinan ja Karoliinan kanssa - Koira tekee ihan kivasti, mutta oma ajoitus vaati jälleen pientä hiomista ja miten saisin asennettua sellaisien piipparin itseeni, että valsseissa ei peruuteta, ei niin koskaan - ja valuteta sitä koiraa selän taa- sillä toiminnalla...! Peruutus ääni, joka tiedottaa, että nyt taas teet sitä!! Myös keinua tehtiin hetsaten ja saatiinkin lisää potkua siihen - näitä lisää!!

Torstaina aloitettiin sitten  Hanna kanssa tykitys agilityn merkeissä. Tehtiin vauhdikasta ja lennókasta rataa kera päällejuoksujen ja poispäin käännösten. Poispäin käännkset edelleen itselle vaikeita tehdä, mutta alkoi sujumaan jo paremmin - kyllä se tästä... ;) Puomia erillisenä kera namikipon - hyvältä tempo alkaa jälleen vaikuttaa =)

Perjantai oli jo pakko aikatauluttaa vapaapäiväksi ja järjestinkin itselleni hiushommia, että Rico saa viettää rauhassa vapaapäivää ;D Lauantaina tokon vuoro -Aloitettiin tunnarilla, jossa ei nyt ollut juurikaan huomautettavaa, vähän oli ehkä liikaa potkua koirassa ja vetäisi ensin kapuloista ohi, mutta palasi haistelemaan hienosti ja noh, suutaan aukoi muutaman kapulan kohdalla, muttei nostanut väärää, hienosti etsi oikean. Ohjattua ja ruutua työstettiin myös - vielä on tehtävää niissäkin ja erilaisia häiriöharjoituksia tarvitaan paljon. Kelpiemiehen liikkeistä paistoi epävarmuus, kun  muutamat tutut asiat oli muutettu ja haastetta lisätty tuttuihin harjoituksiin -heh ;D Mutta annoin myös herneiden vaeltaa kelpon pääkopassa ja odotin rauhassa niiden kohtaamista, jotta tyyppi vois itse oivaltaa myös asioita ja kyllähän ne herneet välillä toisiinsa hipaisivat, ehkä ihan ohimennen, mutta kuitenkin.. Kiitosta ja kehua vaan oikeista toistoista, jotta varmuus kasvaa ;) Lisäksi tehtiin haastava paikalla istuminen - varmaan yhteensä 4 minuuttia..? Ja alkoi kunnon sadekuuro, joka painoi koirien päät painoksiin ja viereisen koiran maihin - mutta Kelpomies istui korvat vartin yli yhdeksän asennossa ja kesti sen - Taitava tyyppi!!

Tänään sitten sunnuntain ja karsintojen kunniaksi aksatreenit - Mian  joltain aiemmalta radalta kunnon vääntöpätkä -töitä sai tehdä ja olla koko ajan hereillä, mutta mukava, kun ei se täysin mahdottomalta silti tuntunut. Voi miten tarkkaa jälleen omien juoksulinjojen, ajoituksen, rytmityksen ja niiden VALSSIEN kanssa, ei peruuteta, ei peruuteta, EI!! Puomilla tällä kertaa tiukkaa muistuttamista pysymisestä. Ja vielä aksasta väsyneillä koirilla paikalla istuminen ja taas ne raukat nukkui siellä päät roikkuen, mutta hyvin jaksoivat pysyä istumassa!! Jee!! Mukavaa, antoisaa ja niin tarpeellista treeniä ollut ja huominen vielä jatkettaakoon samaa takomista ehkä vaihteeksi tokon merkeissä, sit ehkä jälleen vapaapäivän vuoro..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti