lauantai 24. elokuuta 2013

Jippikayjei!!

Uudenmaan TOKO:n Piirinmestaruuskokeet Porvoossa. Mun ei pitänyt enää kisata AVO:ssa.. mut joukkueen kasaan saamiseen tarvittiin alemman luokan koiria ja kun se mahdollisuus oli lähteä vielä avoon, niin mentiin - kisatreeniähän se vaan ;) Treenattu ei ehditty tauon jälkeen juurikaan mitään. Ehdittiin vaan todeta, mitä koomaus ongelmia meillä olikaan syntynyt - Eli ongelmia silmänkäytön kanssa ja kaikkea kivaa pientä - kuten hypyn takana maahanmeno.. ja no vähän kaikki tuntui olevan heikoissa kantimissa. Mutta, matkaan lähdettiin siitä huolimatta - Olihan minulla kisakaverina kuitenkin itse Spaceman..

AVO luokan tuomaroi Pernilla Tallberg ja samaan aikaan koepaikalla pyöri kolme kehää. Paikkamakuu sujui ilman sen suurempia ongelmia, mitä nyt vanhat olemassa olevat olivat tallella yhä edelleen, eli kääntyi lonkalle ja tassut siirtyi samalla -siitä puolikas pois, ihan oikeudenmukaisesti. Yksilöliikkeet tehtiin normaalijärjestyksessä ja me lähdettiin kehään 13. koirakkona. Eli noin puolen välin tietämillä.

Hiiden Haukkujen TOKO:n PiirM joukkue.
Sari & Cheena, Marika & Raw, Hanna & Fidzi, Lilu & Teppo ja Sari & Pyry
@Luukas 4v
Seuraaminen lähti hieman takkuisesti liikkelle, mutta parani loppua kohti. Tosin siinä taisi ulkopuolisten silmin käydä juuri toisin päin - koska loppua kohti muuttui tiiviimmäksi. Mutta vaan yksi pomppu juoksuosuudella! Maahameno oikein hyvä. Luoksari tosi bueno. Seisominen kuulemma olisi voinut olla hieman napakampi, mutta sain nyt seisomisen seuraamisosuuden pysymään kasassa ottamalla seuraamispätkän liikkeen aloituspaikalle. Nouto aiheutti vähän koomaa, mutta oli siisti ja pysyi kontrollissa, loppuasento hieman vino. Heh, kapula laskeutui vielä juuri oikeaan nostoasentoon, jotta ryysäystä ei pääsisi syntymään ja nosto olikin niin siisti! Mitä tuuria pelissä! Kaukojen aloituksen sain pelattua meille nopeaksi, jututtamalla liikkuria sopivaan aikaan ;) Ja hyppy - ei voinut enää epäonnistua sen mielettömän hienon fiiliksen siivin. Tuomarin sanoin "Mitäpä tähän enää lisäämään. Tähänhän me kaikki pyritään."

Kun tiedät miten peliä pelataan ja palapelin palaset osuu kohdalleen, niin se on siinä! Kehässä me oltiin Raw:n kanssa läsnä toisillemme, yhdessä vain me kaksi. Ihan huippuhieno fiilis! Kaikki oli vaan niin helppoa, rentoa ja vaivatonta. Me kontrolloitiin kehää ja koetta, meitä ei ohjailtu - vaan me ohjailtiin. Kisapalkat meni läpi, koira palkkaantui, rentoutui, vapautui. Tätä, just tätä mä haluan lisää. Näin tätä pitää tehdä, tältä se pitää tuntua. Ihan huippua! Fiilis, se on se fiilis - Flow:n saavuttaminen. Mä olen melkein sanaton.. Olen tavoitellut sitä fiilistä ja herkkää yhteistyötä koiran kanssa ja välillä kadottanutkin sen katkerimman kautta. Mutta tänään se oli niin meidän käsissä taas - Siinä hetkessä..  

Tuottihan se fiilis tulostakin siinä sivussa  AVO1 193,5p. KP, luokkavoiton ja TK2 verran :) Ei yhtään hullumpi päivä. Ja meidän joukkueelle vielä PiirM Hopeaa!! Joskus on niitä päiviä, kun kaikki vaan loksahtaa paikoilleen - Niitä tulee harvoin ja siksi niistä pitää nauttia täysin sydämin. Kaiken kruunasi vielä palkintokassista löytynyt pinkki nalle!! Ihan tosi, mistä ne tiesi!? ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti