lauantai 10. elokuuta 2013

Kun nään mä aavan ulapan, sen taakse nähdä haluan..

Otsikot kertoo taas siitä, että pohjoisen suunnalla on tullut käytyä.
Viime viikonloppu vietetttiin poikien kanssa Hämeenlinnassa. Raw osallistui elämänsä ensimmäisiin Vepe kokeisiin. Aikasta jännää oli, kun Spacemanin päähän voi pälkähtää mitä vaan matkalla ja varsinkin vedessä meno voi olla vähintääkin kummallista toisinaan. No Pikkukoira oli ilmoitettu vaaroja uhmaten Soveen. Pikkukoira, joo kyllä se oli koeviikonlopun pienin koira. Sain treenikaverin Katjan mukaan kisaamaan ja samalla meille apuohjaajaksi. Kokeen tuomarina toimi Jyrki Heino.

Me oltiinkin aamupäivä lähtövuorossa heti kakkosena junnukoiran jälkeen ja iltapäivä sitten ensimmäisenä junnukoiran poistuttua kokeesta. Hyppy ja uiminen kaiken kivan ohi sujui helposti, eikä tarvinnut keskittyä käskyttämään koiraa luopumaan mistään. Vientiä sitten jännitinkin huomattavasti enemmän, mutta aivan turhaan - Sinne se spaceman polskutteli veneelle niin varmasti ja teki hienon luovutuksen vielä. Ai, että mikä pikku pätevyys. Veneen haku oli ehkä Raw:n elämän paras, tosin eihän se painoa ole vetänyt juuri ollenkaan.. Ja hukkuvakin tuotiin rantaan ihan yllättävänkin varmoin ottein :) Ja niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, niin Raakis veti Soven läpi täysin pistein 100/100p. !! Niin hieno pikku koira! Se on niin nuori ja kokematonkin kaikessa vielä.



Oltiin varattu koepaikka sunnuntaillekin ja kun lauantai sujui noinkin hienosti, niin päätös sunnuntaina kisaamisesta oli helppo tehdä, vaikka vähän mietinkin nuorta koiraa ja kahta koepäivää täysillä painoilla peräkkäin... Sunnuntaina oli itsellä ja luultavasti myös koiralla pientä väsymystä havaittavissa, mutta me ei annettu sen haitata ja Pikku Spaceman veti sunnuntaina ensimmäisen ALO1 pistein 100/100 - Huisia! Nyt on sitten kai pakko metsästää koepaikkaa vielä tälle vuodelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti