maanantai 9. helmikuuta 2015

Tärkeintä on et pysyy itse kartalla

Joskus on hyvä olla väärässä, mutta ne pahimmat kauhuskenaariot tulee helposti mietittyä läpi. Olen yrittänyt välttää kirjoittamasta "voimakkaasti"näistä kauhuskenaarioista, jotka ovat vain mun ajatuksissa, koska silloin tekstit tuntuu ottavan tulta alleen aivan turhaan. Lähtevät suorastan lentoon. Mutta siihen väärässä olemiseen palatakseni, taisi olla edellisen kokeen fiilis vain kovasta aivokuormasta johtuvaa.

Viime viikolla tosiaan käväistiin eläinlääkärillä tsekkaamassa kropan tilanne ja hakemassa akupunktiota Spacemänille. Ja koirahan olikin parempi kuin aiemmalla käyntikerralla. Raw vaikutti tosi hyvältä. Selästä siltä löytyi yhä lihasjumia, mutta ei mitään muuta. Ja siis edelliselläkin kerralla minkäänsortin ontumaa ei ollut havaittavissa ja akupunktiolla hoidettiin lihaksiston jumikohtia juurikin tuolta selästä, pakaroista ja etupäästä. Jos se olisi ontunut ja jotain pahempaa olisi löytynyt, niin sehän olisi ollut kipulääkekuurilla ja saikulla jo ajat sitten. Hienoa on ollut myös huomata, että Raw on aika helppo luettava hoidettaessa. Varmaan jatketaan nyt kevään mittaan tätä kokeilua tarpeen mukaan sopivilla väleillä, koska vaikuttaa aika hyvältä ylläpitohoidolta. Ja mäkin sain samalla pienen palautuksen maan pinnalle, tämä koira ei ole sököä nähnytkään. No juu, tuskinpa se pystyisi ilman kipulääkkeitä elämään, jos se aivan rikki olisi. Toki itse tiedostaa sen, ettei se luustoltaan sitä priimaa ole ja vaara siitä, että tilanne lähtee huononemaan koska tahansa on olemassa. Siksi reagoinkin välillä turhankin herkästi mitä pienimpiinkin muutoksiin. Vaikka onhan se aina levollisempi mieli kun tietää koiransa oikeasti voivan hyvin.

Nyt me meinataan nauttii täysillä niin kauan ku saadaan. Ei oo mitään syytä jäädä tuleen makaamaan. On aina hienoa saada näin positiivisia uutisia lekurikäynniltä ja pysyä itse kartalla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti