lauantai 15. lokakuuta 2011

Mietin onko tämä totta ollenkaan !?

Tänään Kirkkonummella tokokokeessa ja Rixulainen meni ja nappasi itselleen 282 pistettä ja 2.sijan "puolihuolimattomalla" työskentelyllä.. Juu - Siis uskomatonta, että ollaan jo tässä pisteessä ja tokon kisakirjasta ei löydy vieläkään yhtään mitään muuta, kuin 1-tuloksia. Eihän tällaista koiraa olekaan? Tai siis onhan niitä hyviä, huipputoko koiria, mutta siis tällaista tavallista keskinkertaista tallaajaa, joka tulee ja tekee vähän hutiloiden jotain juttuja, mutta kuitenkin niin hyvin, että saa sen 1-tuloksen! No niin tai näin - joka tapauksessa ollaan niin kovin lähellä - Niin lähellä, etten edes uskalla ajatella sitä!! Tai sanoa ääneen! Shhh.. Ehkä vielä tälle vuodelle buukataan sittenkin joku Tokokoe kalenteriin :)

Tämän päivän kokeessa tuomarina toimi Ossi Harjula ja tässä pisteet osa-alueittain

Istuminen   10
Paikalla makuu  10 - Ricon perussettiä, uskoisin. Tuomarilla ei ainakaa ollut mitään mainittavaa.
Seuraaminen  8  - No huh.. Piti paikkansa ihan ok, mutta nyt taidan tosiaan tietää mikä on se paljon puhuttu "kelpiepää"!! Hitsi se pää veivasi ja vaikka minne  - mikä possu! Ja painoikin välillä, mut ei onneksi kovin pahasti. Edelleen seuraamisen kanssa pitäisi löytää tasapaino tekemiseen.
Z                  7 - Eipä herra R istunut... Saattoi olla kyllä omassa käskytyksessä syy tähän, hitsin hitsi!!
Luoksetulo   10  - Uskomatonta, toinen koe peräkkäin, kun tästä tulee kymppi! Kerroin on kuítenkin 4, niin tästä yritetään pitää kiinni!! Jotain joka on alkanut sujumaan :) Tuomarikin taisi liittyä mun koiran kehumiseen "Wau!!" kommentillaan :)
Ruutu           10 - Merkille olis voinut mennä vähän kovempaa, siis vähän. Ruudun bongasi hyvin, mut ei meinannu jarrut löytyä käskystä ja oli ihan takareunassa, mutta sisällä kuitenkin!
Ohjattunouto 9  - Merkki taas MUN makuun vähän vaisu ja jäikin vinoon (takapää haettavan vasemman suuntaan). Lähti suoraan ruutua tai muuta merkkiä kohti sivulle, mutta teki hienon hakukaaren kapulalle :) Huh! Treeneissähän ei paljon kaaria tee, vaan menee suorinta tietä kohti kapulaa. Eteenluovutus jäi vinoksi,mistä pistemenetys :( Pitäiskö se suoraan sivulle tulo opettaa..?
Metalli          9 - Muuten ei mitään valittamista, mutta taas se luovutusasento vino, voihan!! Olis ehkä itselläkin pitänyt seisoa vähän kauempana hyppyesteestä?
Tunnari         7 - Nosti kierrokset kaakkoon. Tälle on niin tehtävä jotain..! Mun käskyllä lähtiessään vinkaisi hiljaa, mutta kapuloille päästyään haukahti tosi kovaa (Ei jäänyt keneltäkään kuulematta!!) Teki työn hyvin, mutta palautuksessa oli taas vähän vallattomuutta mukana. Rallattelee ihan kuin kaverin vesikoira! Eikä siinä mitään, mut kun työskentely muuten ei ole sitä samaa rallattelua..Tässä oli hyvä luovutusasento kuitenkin :)
Kaukot         8 - Joopa joo.. Toinen murheen kryyni. Tällä kertaa nousi ekalla tosi hyvin ja havaittavissa oli selvä palkan odotus, eli jotain edistystä viime kokeeseen? Mut matkalla otti häiriötä ja epävarmuutta oli havaittavissa (lisäkäskyt).

Kaiken salaisuus on täydellinen rentoutumisen taito
Onpas taas mitä treenata, kun kaikkeen olis lääkkeet valmiina, mutta täytyy alkaa tekemään analyysia ja pohtimaan jatkohoitosuunnitelmaa ;) Mut kaikesta valituksesta, ruikutuksesta ja epäonnistumisistakin huolimatta - On mulla vaan niin hieno ja ihana koira, jonka kanssa on ilo tehdä ja harrastaa!! Ei se täydellinen ole, eihän mikään koira ole, mutta kyllä mä vaan tykkään siitä ihan hirmuisesti kaikkine sen vikoineen, omalaatuisuuksineen ja hyvine ominaisuuksineen. Sillä oli niin kovin suuret saappaat täytettävänään, mut kyllä se on tainnut odotukset lunastaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti