sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Balanssia ja häiriöitä

Miten hulluutta mitataan? No siten, että kuka lähtee myrskyn keskelle kaatosateeseen - katkaisemaan tokotauon, joka olis ihan hyvin voinut jatkua vaikka päivän tai pari! Jep, juuri niin. Ja se samainen tyyppi on aamulla lenkkeillyt vielä kentälle tekee vähän aksaakin. No nyt ei paljon kelpie ole kenkiä järjestelemässä ;)

Aamulla siis agilityy, hyvin perustreeniä. Keinu oli yksi päivän aiheista. Keinun suoritukset oli viime kisoissa jälleen kovin hitaita. Sen kanssa piti tehdä hetsaustreeniä, mutta Rix alkoi hetsauksen seurauksena kasvattaa loikkiaan, eli ei hyvä. Hiton keinu, että osaakin olla vaikeeta! No jatketaan eri tekniikalla työstämistä, mutta on se vaan vaikee liikkua eteenpäin liikkuvalla laudalla.. Ehkä pitäisi lisätä vielä niitä jumppaharjoituksia ja tehdä niitäkin säännöllisemmin, jos se tasapaino sieltä kehittyis paremmaksi.

Ja kaatosateessa tokotauon katkaisu. Kamalan vaikeeta tokoilla kaatosateessa, kun sataa suoraan silmiin, ainakin Ricon mielestä ;) Aiheena oli häiriötreenit. Että osaa sekin olla vaikeeta. Ehdottomasti meidän heikkous.  Eihän kiltti koira voi olla tekemättä, kun kaverit käskee - otti kyllä koville! Mutta väitän, että jotain ajattelun suuntaista siellä ruskeassa kopassa tapahtui.. Herneet vaan singahteli ja kohtasi hetkittäin toisensa. Tehtiin myös tavallisuudesta poikkeavaa ns. temppurataa ja  siihen olen ihan tyytyväinen - Rico tsemppasi tosi hienosti ja näytti jopa, että se nautti, kun sai näyttää miten osaa - ;D Häiriötreenejä tarvittaisiin niin kovin paljon lisää, mutta niiden toteutus pitäisi vain aina miettiä tarkoituksen mukaiseksi, jotta siitä saadaan tälle koiralle paras mahdollinen hyöty. Tiedän, että mun täytyy astua tässä asiassa epämukavuus alueelle, mutta turhaa hakata päätäänkään seinään :)
Ei kisoja, joten sunnuntain saldo kahdet hyvät ja hyödylliset treenit ja tyytyväinen kelpoeläin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti