keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Extremeä, agilitya, leireilyä - kaikkea erikseen ja yhdessä

Viikonloppu vietettiin mukavassa seurassa Mouhijärvellä agilityn merkeissä. Rixulainen oli varsin pätevä monellakin osa-alueella - Ainut vain, että ohjaajan lähelle tulemista tarvitsee vahvistaa ja saada nopeammaksi - Kyllä, täysin samaa mieltä! Omalta osaltani treenit painottuivat rytmityksen ihmeelliseen maailmaan, koskahan opin oikein rytmittämään tollaisen kelpoeliön matkantekoa :D Välillä sentään onnistuttiin oikein kivasti :)

Pientä iltatekemistä saatiinkin sitten majapaikan etsimisestä.. Matkaa taisi olla about 5km, mutta koko autoletka ajeli pitkin kapeita hiekkateitä varmaan yli puolituntia.. Lopulta päätyen erään talon pihaan kysymään tietä. Siinä pikkupihassa se koko autoletka yritti kääntyä, niin eiköhän yksi auto jäänyt pehmeälle mutanurtsille kiinni - Onneksi meitä työntäjiä oli riittävästi paikalla. Samalla pestyt autot sai uutta kurakuorrutusta ja minä mutakasvonaamion ;D Pienessä paikassa kovin paljon samannimisiä teitä ja liian monta naista kuuntelemassa ajo-ohjeita yhdeltä mieheltä, niin lopputulos voi olla tämä :D Pois sentään osattiin suorinta reittiä :)


Extremeurheilija Rix loppukesällä -11 kisaamassa

Eilen jatkettiin omien agilitytreenien merkeissä hallilla ja agility muuttui vuorostaan extreme urheiluksi.. Herra R tuli sellaisilla tehoilla puomille, että juoksi sen puoleen väliin tyylikkäässä slaidissa vain oikeanpuolen jalat puomilla ja vasen puoli potki ilmaa, kunnes oli tyydyttävä rajuun tosi asiaan että painovoima tulee viemään voiton - Ai jai, Säikähdin kamalasti - Mutta Rico katseli hämmästyneenä, kuin kysyen: "mitäs seuraavaksi?? Mikset ohjaa??" Tapahtuiko jotain?" Näytti liikkuvan ihan normaalista, eikä itse välittänyt putoamisestaan mitään. Hetkisen päästä Herra R taas lennätti keinun kunnon ryminän saattelemana kumoon poistuessaan sieltä ja taas se katseli hämmästyneenä; mitä ihmettä tapahtui?? Tässä vaiheessa meitä kehotettiin poistumaan radalta, ettei hajoteta ihan kaikkea ;) No kerran vielä palattiin ja mitäs kävikään - Rixulainen peruutti ohimennen yhden hyppyesteen kumoon.. Säätöä yhdelle päivälle kerrakseen! Onneksi ei mikään paikka vaikuta olevan kipee, liikkuu normaalisti eikä arista mitään - huh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti