perjantai 30. syyskuuta 2011

Kesä taas?

Kesä tuli tänään takaisin!! Jipii, ehkä meidän Vepe treenit jatkuu sitten kuitenkin?? Sanottiin, et tällä viikolla olis ollut viimeiset.. Plaah, tosi tylsää - Siitä lajista en luopuis! Siel saan tehdä vähän oman mielen mukaan ;D Tiedättehän.. Joo no lämmön ja auringon myötä mamma kaivoi pelastusliivit, lepuuttajat ja muut vepekamat esiin - Siistii, pian päästään varmaan jälleen treenaa!! Metsässä sain tehdä vientiä - Voi jipii!! Mielettömän siistii juosta miljoonaa kahden ihmisen väliä, ihan sairaan hienoo!! Sit yritin skannailla muita lenkkeilijöitä, kenelle saan viedä jotain, saanko saanko, saanko!!!?? mut en saanut enää enempää.. Mä voisin tehdä sitä kaikki päivät!!

Kartturi on taas ottanut näitä kisoja turhan vakavasti, niin senkin vuoksi olis kiva vepeillä, kun siinä se on rennompi ja riemuissaan kaikesta mitä teen vähänkin oikein. Ajatelkaa sunnuntaina juoksin tuplanollat ja yritin varmistella, ettei se pääse mokaa meidän nollia - Niin silti se meinas pe**le mokaa!! Ja sit vaan pitää masistella miten meidän aika oli muutaman sekunnin sinne tai tänne -No kumma juttu - mä yritän hoitaa varmat nollat, kun yks sählää!! Kyllä siinä sekunti jos toinenkin palaa, kun yrittää olla niin kuulolla -niin kuulolla, et ollaan varmasti menossa oikeaan suuntaan ja varmasti osuu kontakteille ja ja...! On ne blondit kyllä semmoisia että... Mutta niin ihania silti ;) Ainakin mun oma kartturi -Kyllä mä siit silti vaan niin paljon tykkään ja kyllä se sen tietääkin.. <3

Joo, no entäs lauantai sitten! Hermoili ja hajoili niin paljon, että melkein jo itsekin piti alkaa huolestumaan! Ja mä siinä pisteitä laskin ja totesin, että näytämpä sille, et hitsi kun meikä on niin hyvä jätkä näissä hommissa, et vaikka sen mielestä menis vähän heikosti, niin mä pystyn hoitaa homman kotiin :) Nice ja siinä ne jännitti ja odotti riittääkö pisteet, siinä ja siinä -Joopa joo, mä olin laskenut jo ajat sit, et toki ne riittää!!

Tässäpä viel niistä meidän viimeisistä vepe treeneistä kuvia, kun mä sukellan mamman veden alle heittämän köyden! Se on tosi tärkee  tehtävä - Oon mä aika äijä, kattokaa vaikka ;)

Kelpie syöksyy veden alle vajonneen köyden perään..
(Blondia jännittää niin, että tekohampaat on upota kurkkuun)


Osu ja upposi! Sukellus pinnan alle!!


Ja takaisin pinnalle köyden kanssa. Homma hanskassa.
Älä niele niitä tekohampaita! (Se ei usko vieläkään, et mä OSAAN sukeltaa.. ;D)


2 kommenttia:

  1. Hyvä Rico!!! Kannattaisko hommata blondille toiset tekarit? Ihan varuiks?
    t. MinnaV kaukaa Kajjjaanista

    VastaaPoista
  2. Kiitos Minna vinkistä.. Oon katsellut, että aika usein ne tekarit on kesän aikana meinannut kurkkuun upota.. Mutta, sehän on loistava joululahja idea..Blondi kyllä ilahtuu mun huomaavaisuusta..! Thanks :) -Rico the sukeltaja-

    VastaaPoista