sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Minussa on ongelma, jokin virhe ohjelmoinnissa?

Pääsiäis startit kisattu. Tulosrivi 0 + 0 + 5 & x-sekuntia yliaikaa. Toisin kuin otsikko antaa ehkä ymmärtää, niin olen erittäin hyvällä mielellä ja hymyssä suin. Tämä asenne on juuri sitä mitä tavoittelen. Tätä lisää, me mokattiin hei monessakin kohtaa ja me oltiin ihan sairaan hitaita kärkipään aikoihin verraten, mutta minua ei edes harmita. Vaikka tosi asiahan on ja pysyy, että paljon on omassa ohjaamisessa asioita, jotka ei ihan nappia painamalla korjaannu, mutta niiden tämän hetkinen tila on vain hyväksyttävä ja pyrittävä korjaaman niitä sitä mukaa, kun se vain on mahdollista.

Eka radalla olin heti radan alussa myöhässä ja hienosti koira meni sinne minne ohjasinkin, vaikkei se tarkoitus ollutkaan, mutta langat hyppysissä jatkettiin. Vähän kökkönen puomin alastulo jota seurasi tosi hidas keinun suoritus ja mun uusi myöhästyminen, mutta ruskea pelasti. Ja A:n jälkeen en enää oikeesti edes tiennyt olinko tekemässä valssia vai en ja senhän huomaa :D

Tokalla hypärillä alku lähti ihan kivasti rullaamaan, mutta enköhän taas onnistunut olemaan myöhässä ja kaarros venähti. Video kertoo myös karua totuutta yhden hypyn ohjaamisesta tai sanoisinko ohjaamattomuudesta..

Viimeinen rata sitten.. No tuota.. Öhöm, siis olen viime aikoina aika selkeästi rytmityksellä auttanut/vienyt koiran kepeille ja nyt ajattelinkin sitten olla rytmittämättä ainakaa niin paljon ja vähän väärin arvion oman etenemiseni koiran etenemiseen verraten -ja tuota otusta on palkattu viime aikoina aika paljon suoraan ja kovaa juoksemista A:lta eteenpäin -ja niin ja olihan siellä radan ulkopuolella verkon takana pari putkeakin - Niin kepit ei meinannu löytyä sitten millään. Juna kun kulkee vaan :D Sössimisen jälkeen oli hyvä viettää kontakteilla hetki pidempään. Vaikka voisin lisätä tehoa tuohon niidenkin "kisatreenaamiseen".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti