lauantai 28. huhtikuuta 2012

Sun särkyä anna mä en

http://www.youtube.com/watch?v=VNA3J9lvcbI&feature=related

Vallan mainio viikko Ricon kanssa. Maanantain hyviä treenejä seurasi tiistain edelleen hyvä toko treenit :)) Rico pistettiin tokoilemaan juoksuaan lopettelevan Lican kanssa. Agilityssahan keepie on toiminut ihan hyvin juoksuisten kanssa, mutta nyt kokeiltiin miten tokon kanssa käy ja hyvinhän se sujui :) Ei näyttänyt olevan ongelmia, tosin joitain päiviä aiemmin tilanne olisi varmaan ollut vaikeampi, mutta ihan hyvä näinkin :) Sen verran reilu olin koiralle, että työstin vain kivoja liikkeitä- Luoksetuloa, ruuutua ja ohjattua. Ohjattu tehtiin ruutuun päin ja ekalla kerralla meni palikat sen verran sekaisin, että piti käydä ruudussa patsastelemassa. Mutta ihme kyllä juna pääsi vaihtamaan raidetta ja pelkällä toisella "tuo"käskyllä se tajusi irrottaa ruudusta jumisesta ja nappasi kapulan! Sen jälkeen homma luistikin kuin rasvattu. Pätevä tokokoira....! Rawin hampaita kolisi siihen tahtiin irti, etten ollut ihan varma uskaltaako sen kanssa leikkiä ollenkaan, joka kerta homma päätyi nieleskelyyn, kun hammaskalustoa upposi kurkusta alas.  Vaihdettiin suosiolla ruokapalkkaan lopputreenien ajaksi.

Ricon kanssa odotin kaiken hajoavan mun käsiin viimeistään keskiviikkona. Ulkokauden virallinen avaus treeni. Radalla oli paljon suoraa ja ihanaa luukutus pätkää ja yksi serpentiini + takaakierto paletti, joista olin ihan varma, etten ehtisi ohjaamaan kaikkia viittä hyppyä ajallaan. Ihan yllätyin, kun huomasin olevani nollalla "maalissa" - siinäkö se oli? Kontakteihin olin eritoten tyytyväinen. Puomin taisi varastaa kerran, mutta kun kyse on Ricosta, niin hupsis, mitäpä tuosta, yhdestä kerrasta ;o Mutta nyt ei nähty yhtä kamalaa hiipimistä, kuin aiemmin, Jippiii! Annoin (ja olen antanut viime aikoina) Ricon muutenkin vähän "possuilla" ja se näkyi asenteessa. Voi ihanuus <3 - Niin hyvän mielen treenit.

Perjantaina Elinan treeneissä ruskea oli taas ihan läkähtymispisteessä ja draivi ei ollut enää samalla tasolla, kuin keskiviikkona. Mutta nyt possuilu meinasi vaihtua sikailuksi esim. lähdössä pysymisen kanssa. Ja mun ajoitukset ei ottaneet sitten millään osumaa kohdilleen. Olin niin tukossa noista hemmetin siitepölyistä. Ja ne valssit, voihan valssit. Tai no eihän valssissa  mitään vaikea ole, sehän on ihan helppo juttu, opittu jo pikkulikkana, mutta sen ajoituksessa ja niissä variaatioissa joissa pitäsi niinku ihan oikeasti liikkua ja vielä oikeaan suuntaan ja joka askeleella ja muistaa kääntyä loppuun saakkakin vielä. Kovasti myös peruuttelin ja niinhän se tekee koirakin, valuu valumistaan. No lopputulema oli kuitenkin, että keepi valui kyllä ihan ilman peruutustakin.. :/  Hitto ja en ole antanut sen kyllä noista pakkovalsseista lähteä sivuille..Treenilista kasvaa jälleen.
Ricon perjantain treeneistä
Raw kävi perjantai aamuna kentällä tekemässä vähän aksaa ja tehtiinpä jopa pikkuisen ensimmäiset takaaleikkausharjoituksetkin
Raw perjantaitreenit

Ja agilityssahan ei voi aina onnistua, ei edes joka kerta. Virheet ovat vain tie kehittyä paremmaksi. Alkutekstit ovat hävinneet matkalla jonnekin, mutta menkööt, näillä saatesanoilla!
Ne tiet kohti parempaa huomista

Ja vielä kuvia tältä päivältä



Ei ole riemulla  ja ilmeillä rajaa...

..kun yhdessä voi olla päästään vähän vajaa





3 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia! Raw on kyllä niin <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Villen kuvaamia :) Niin se taitaa olla <3

    VastaaPoista
  3. Mahtavia otoksia ja niin pätevä pieni agilitykoira. Pää menee kovempaa kun jalat pääsee:)

    VastaaPoista