tiistai 17. huhtikuuta 2012

Brenda 13 wee :)

Niin vain Brenda selvisi viime vuoden puolella alkaneesta vatsaepisodista ja on ollut oikein hyvässä kunnossa ikäisekseen. Tänään vietettiin Brendamummon 13-vuotissynttäreitä agilityn merkeissä. Mukaan bileisiin oli kutsuttu toinen mummokoira Tinka. Mummot viiletti "hymyssä suin" pitkin agilitykenttää. Koirilla näytti olevan kovin kivaa :)
Brenda ja Tinka

Myös pojat pääsi tekemään. Kotiin tulemisen jälkeen Rico on vain nukkunut.. Tai no eipä se kotona muutenkaan turhia riehu, mutta jotenkin heräsi ikävä tunne, että onko kaikki nyt ihan kunnossa..? Toi mummo ja junnu ovat olleet paljon enemmän hereillä ja tehneet saman satsin lenkkiä ja treeniä..  Piti ihan alkaa katsomaan koska Ricolla on ollut viimeksi vapaapäivä - viikko sitten, enkä mielestäni ole mitenkään extra rankkoja treenejä tehnyt - Mut jotenkin nyt on fiilis, että tarvittais ainakin pari kevyempää päivää.

Eilen oltiin Ricon kanssa alueellisen valmennuksen treeneissä Mian valvovan silmän alla. Kontakteista paljon kotiläksyä - Koulutusta vaille ready. Samoin keinu työn alle - Katsotaan joko tällä, -ties monellako treeniyrittämällä päästään sen kans eteenpäin.  Ja yllätys, yllätys - Vedot läksylistalle - Ikuisuusläksy sekin kai? Ja taas päästiin mun pään sisuksiin käsiksi. Mulla on kyllä jokin mielentila ongelma treenatessa. Vaikka olisin iloinen ja hyvällä tuulella, niin silti onnistun tekemään asioita väärin - Ja ihan vain olemalla tekemättä jotain. Näihin on vaan keskityttävä niin paljon enemmän.

"Pikkumiehen" treenejä vielä täällä: Raw:n agilityt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti