maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulun Taikaa

Olipas aika ankean mustat maisemat hyvinkin pitkään etelästä ajellessa pohjoista kohti. Kunnes lopulta Kajaanin jälkeen alkoi puissakin olla jotain rippeitä lumesta ja joulumieli alkoi pikkuhiljaa löytää tiensä meidänkin mieliin. Ihan mielelläni vaihdoin hetkiseksi mustat ja rapaiset lenkkipolut näihin valkeisiin lenkkipolkuihin.
 
Fb:ssä kiersi piparihaaste, jota ei vaan tietenkään voinut ohittaa. Pojat selvisi tästä kahtena päivänä  peräkkäin yhtä mallikkaasti. Vaikka epäilinkin Rawn onnistumista, mutta valtavan kuolalammikon kera heti ensimmäisellä kerralla ja molempina päivänä peräkkäin vielä ;)
 


Rawn tilanne on taas hetkellisesti ollut parempi.  Leikkauksestahan on jo yli kolme kuukautta. Yksinäisen jänteen kantaakseen saama kuorma on varmaan yksi joka rasittaa liikunnan lisääntyessä. Mutta jotenkin mulla alkaa olla sellainen fiilis, että myös tuo nivelrikko on vaivannut näillä kylmän kalseilla ja kosteilla keleillä - eikä niinkään leikkaus enää. Toki osaltaan varmaan sekin, tai sitten sen jänteen osalta tai sitten jotain ihan muuta... Jotenkin ärsyttää tämä epätietoisuus ja nyt aiotaan mennä vähän "rohkeammin" eteenpäin, ei me voida jäädä elämää pelkäämään. Toki kipu on saatava kuriin, mutta onko pelkkä remmilenkki sitten kuitenkaa se tie onneen. Ja mun kukkaron sisältö ei valitettavasti anna periksi ihan kaikkeen. Halusin saada erilaista näkökulmaa Rawn tilanteeseen ja jotenkin monet pienet asiat sotii toisiaan vastaan, joten päätin kysyä mielipidettä ja mahdollisesti hoitoaikaa Kranioksakraaliterapiaan jo monen tutun koiria hoitaneelta Marilta. Eikä sillä, ettenkö olisi hyviä neuvoja ja hoitoa saanut matkan varrella. Raw on mielestäni ollut hyvissä käsissä. On vain sellainen fiilis, että tämä vaatii nyt laajempaa tiimityötä projektin loppuun saattamiseksi.

Ehdittiin hieman katsoa Rawn liikkeitä ja Mari kävi koiraa läpi nopeasti. Pienellä chekillä löytyi jo ongelmia takapäästä ja tämän seurauksena etupään kuormitus lienee ollut vieläkin suurempaa.  Tämä hoitomuoto kaikkiensa on itselleni täysin uutta ja vieras näkökulma, mutta tässä tilanteessa uskon ja toivon sen tuovan omalla tavallaan apua Spacemanin tilanteeseen. En voi kuitenkaan sanoa, että tuskin siitä haittaakaan on. Marin kanssa käydyn keskustelun jälkeen olin hyvin tyytyväinen siihen rehellisyyteen mitä osakseni sain. Hetkellisesti tilanne voi jopa pahentua, mutta päädyttiin kuitenkin siihen, että Rawlle varattiin hoitoaika. Erilainen näkökulma tilanteeseen oli hyvin avartava ja toiveet tiettyjen asioiden etenemisestä kasvoivat. Mielenkiinnolla ja toiveikkaana odotan tulevaa vuotta.

Näiden kuvien myötä Mukavaa ja Rentouttavaa Joulun aikaa sekä Antoisaa tulevaa vuotta kaikille! Muistakaa nauttia jokaisesta hetkestä koirienne parissa ja jokaisesta terveestä treeni- ja kisahetkestä mitä eteenne tulee, ne eivät ole itsestään selvyyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti