lauantai 26. maaliskuuta 2011

Päivitystä

Taas on löytynyt uusi blogipohja ja suuresti toivon, että tämä lopultakin täyttäisi toiveet ja viihdyttäisiin näillä sivuilla vähän pidempääkin.

Mutta vähän päivitystä jälleen koirien elämään. Eli Brenda mummo täyttää ensi kuussa jo 12 vuotta. On edelleen terve ja voi hyvin =) Agility treeneissä Brenda on satunnaisesti ollut mukana, medi hyppyjä ei enää mennä, mini korkeudet alkavat olla sopivammat ja niillä mennäänkin välillä hurjan kovaa, kun agility on niin jees!! Elmeri siis viettänee vielä pitkään seura neidin onnellista elämää.

Ricon kanssa treenataan tokoa ja agilitya edelleen. Haaveissa ja ajatuksissa on myös pari muuta lajia, mitä on jo päästy kokeilemaan, mutta onko niiden aika ensi kesänä, vai seuraavana.. Tokossa tavoitteena on päästä Voittaja ensi kesänä "läpi" ja jos vain kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin Evl 1 voisi myös yrittää tavoitella jo ennen ensi talven tuloa. Agilityssa taas sm nollat on kasassa, joten sinne suunnataan muiden mukaan kisailemaan. Ja siinä lajissahan tekemistä ja treenattavaa tulee meille riittämään vaikka maailman tappiin saakka ;D Niinkuin kyllä varmaan tokossakin, se kultaisen balanssin säilyttämisen jalo taito - joka horjuu aina tasaiseen tahtiin, mutta mitäs hauskaa tässä muuten olisikaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti