maanantai 24. joulukuuta 2012

Joulutunnelmia

 
 
Iloista Joulun aikaa <3
 

Me matkattiin ihan oikeaan kotiin pohjoiseen Joulun viettoon ja saatiin samalla huima lämpötilashokki. Kerralla ajettiin -10 asteesta -30:een. Hhr.. Miten jäätävää! Brenda oli jo aivan jäässä ulkoilessaan -20:ssa. Brenda raukka on siis saanut tyytyä pikaulkoiluun ja lämpimään sohvan nurkkaan. Pojat sen sijaan pistää tassua toisen eteen yhä vauhdikkaammin, eikä tunnu missään!
 Mustavalkoinen kuuraparta ei vaan ole näillä keleillä paljon päässyt ulkotreenailemaan, vaan tekeminen on sijoittunut sisätiloihin ja ollut aika pienimuotoista. Tosin ihan pikapikaa ollaan joulutunnelmien lomassa haettu häiriötreeniä mukaan kuvioon. Hautausmalle kynttilöitä viedessä käytiin seuraamassa nopeasti ihmisten ja autojen keskellä. Kiitos ja anteeksi pieni treenin aiheuttama häiriö ;) Emme yritä vainota teitä, otamme vain vähän häiriötä kävelemällä teitä kohti, ohi ja perässä... Hulluja noi koiraihmiset? No me saatiin loistavat pikatreenit ;)
 Herra Iso R taas lomailee ja toimii järjestyspoliisina. Sitä alkaa ihan selkeästi siepata hieman toi pikkubroidin suosiminen treenitilanteissa. Vaikka välillä se vaikuttaa kovin tyytyväiseltä napatessaan joululahjanorsun suuhunsa ja asettuessaan rauhassa makuulle sen kanssa - ilman treenejä :D Kyllä se treenikausi sieltä vielä koittaa.. Ricoa ei ole ilmottu edes aksakisoihin. Jotenkin oma kisamotivaatio on kaikkien uusien asioiden keskellä jossain ihan toisessa osoitteessa. Eiköhän se sieltä palaile, kun sen aika on.
 Niin jäätävää, mutta niin kaunista. Se pieni hetki, kun molemmat ovat paikoillaan.. Koska mun onneton pikkukamera ei kykene pysymään noiden vauhdissa mukana.. Kyllä koirien onni koostuu pienistä asioista - Sitä, juoksemista sydämensä kyllyydestä pitkin järven jäätä - voisi katsella hymyillen loputtomiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti