keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kuulumisia kuumuuden keskeltä

Rico on tas saanut taipua moneen.. Onneksi sentään tajusin jättää tokon sm-kisat väliin ja suunnata katseen  agilitya kohti, vaikka täytynee tunnustuu, että ajatukset on olleet osittain agilityssä, mutta treenattu ei juurikaan.. Vaikka eipä tässä ole taas  ihmeitä tehtävissä puolessa toista viikossa - näillä mennään. Rico on päässyt myös toteuttamaan rakasta uintiharrastustaan vepen muodossa. Vähän ihmetystä on aiheuttanut perässä roikkuvat veneet tai hukkuvat - mutta ehkä se joku päivä tajuaa, että siellä niiden kuuluu tullakin.. ;D

Olin niin masentunut hidastuneisiin kontaktijarrutuksiin, onneksi en ehtinyt aloittaa mitään tehotreenikuuria niille... Fyssarilla käynti paljasti, että selässä on jumitusta ja todennäköisesti vaikuttaa juuri siihen nopeaan jarrutukseen - eli juuri näin.. No hyvä tietää, että siellä on oikeasti jotain kipeää joka voi olla syyllinen huonoihin ja hitaisiin jarrutuksiin.. Ja onneksi ei kuitenkaan mitään niin pahaa joka estäisi treenaamisen kokonaan - huh huh..

Ai niin, ehdittiinhän me käydä myös roturacessa juoksemassa midien voittoon - tossa välissä.. ;) Kelpo cowboy joukkueen voimin; Rico, Tupu, Aune ja Lasse . Harmillista vaan oli, että ennen maalia toi koira sai vieheen melkeen kiinni ja hidasti vauhtiaan aloitti kai paimentamisen ja lähti kaartaa sivulle.. Eli ei saatu ihan todellista aikaa=( Mutta no eipä kai käy valittaminen, kun ajat kuitenkin riitti joukkue voittoon. Olis vaan ollut kiva tietää millaisen ajan se juoksee ilman paimenkaaria.
 Viehejuoksun jälkeen Rico pääsi siskojensa kanssa uimaan ja juoksemaan.. On sitä vaan niin mukava katsella, miten samaa kieltä "puhuvat" toistensa kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti