lauantai 28. tammikuuta 2012

Sokkeloiden ihmeellinen maailma

Uusi blogin nimi kuvaa koko meidän koiralauman värikirjoa ja samalla omaa ajatusmaailmaani. Koirille pyrin olemaan hyvin mustavalkoinen ja yritän joskus helpottaa omaa elämääni yrittämällä ajatella myös itse mustavalkoisesti - vaikkakin omassa päässäni jyllää sellainen ajatussokkelo, että moni järkyttyisi sinne eksyttyään! Analysoin, pohdin ja punnitsen asioita niin monelta eri kantilta, että heikompia hirvittää, kun itseänikin hirvittää joskus. Paljon helpommalla pääsisi, jos ei ajatusmaailma olisi niin värikäs, mutta toisaalta se analysointi ja pohtiminen on myös synnyttänyt loistavia oivalluksia. Ja sitten on tietenkin ne vaalenpunaiset pilvilinnat - Sen takiako pidänkin vaalenpunaisesta...? Oma pieni satumaailma keskellä pahaa maailmaa :)

Rixulainen taitaa "huolehtia" pikkuveljestään niin kovin ahkerasti, ettei paukut ole parina viime päivänä meinanneet riittää treenamiseen niin millään. Ville totesikin perjantain tokotreenejä seuratessaan, että "paikalla olo oli ainut joka onnistui hyvin!" Jep, näinpä juurikin! Mietin kyllä myös, että olenko liian kaavamainen treenaaja ja treenit toistavat aina toisiaan? Onko koiralla liian tylsää? Vai onko treenit oikeesti liian pitkiä? Kun hallillakin tunti tuntuu menevän hetkessä, enkä ulkona treenatessa katso edes kelloa. Mietin myös, että onko oma olemukseni tietämättäni jotenkin erilainen hallissa monen koiran kanssa samassa tilassa treenatessa. Ei siksi, ettenkö luottaisi Ricoon vaan siksi, etten olisi kenenkään edessä tai törmäisi toiseen koiraan tai ohjaajaan? Tai sitten on vaan ollut huono päivä.. Enkä mä nyt kovin huolissani ole, Ihan tosi! - Analysoin vaan, tavalliseen tapaani ;)

Rawfilainen tänään kisaturistina 8 viikon ikäisenä. Kiitokset Memmulle kuvista :)
Ja noi korvat näyttää lupaavalta, ehkäpä isänsä korvat tulossa - Tykkään :)
Kuvaaja: Emmi Jämsä

2 kommenttia:

  1. Hitsi että ton pennun kasvun näkee selvästi kun vertaa tota uusinta kuvaa noihin edellisiin. Kohta se on jo "iso" mies :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä - Sehän kasvaa ihan silmissä! Hauskaa, nyt kun on kuvia ihan syntymästä saakka, jotta voi seurata pikkumiehen kehitystä :)

    VastaaPoista