keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Tai jos paniikki iskee ees vähän?

Miten helppoa ja vaivatonta noiden karvakorvien kanssa eläminen ja tekeminen onkaan! Ihan totta, mä yritän muistaa tän seuraavan kerran, kun ne tekee jotain väärin - eivätkä ymmärrä jotain pienen pientä juttua, minkä me ihmiset olemme keksineet niiden kiusaksi - yrittäen kuitenkin koko aika parhaansa ja kaikkensa onnistuakseen! Juuri niin! Huoh.. Miksi joskus vaan ihmiset osaa olla hankalampia kuin aina? Onneksi on koira, ihmisen paras ystävä aina ja ikuisesti <3 Ehkä karvakorvaterapia, lenkin, treenin ja paijaamisen merkeissä auttaa menemään taas läpi huomisen naama hymyssä..

Näinä hetkinä, kun on kovin kiitollinen koiriensa olemassa olosta ja seurasta tulee miettineeksi ehkä liikaakin. -Ainakin tällainen ihminen, joka aina jaksaa analysoida ihan kaiken joka ikiseltä kantilta. Entä jos pennun tullessa taloon minulla ei olekaan riittävästi aikaa kaikille koirille? Iskee kamala huoli siitä, että ehdinhän varmasti tehdä kaikkien kanssa riittävästi? Ihan varmastiko? Entä jos en millään ehdikään? Mitä sitten tapahtuu? Vai onko pennun tulo vain kaivattu Ricon treenejä keventävä tekijä? Olenko muka treenannut Ricoa liikaa? Entä ne kiireiset viikot, kun aika ei tunnu riittävän näillekään? Riittäisikö Ricolle ja pennulle jaettu treeniaika? Pitäiskö yrittää olla murehtimatta ja olla iloinen - näistä iloisista asioista? Ja luottaa siihen, että elämä ja aika vaan sopeutuu uuteen tilanteeseen?

4 kommenttia:

 1. No tietty iloisista asioista pitää olla iloinen! Ei saa murehtia turhia!

  VastaaPoista
 2. ..nauti vain joka hetkestä...onnittelut pentusesta;)..ritva

  VastaaPoista
 3. Marika, nyt laitat ne aivot vähäksi aikaa narikkaan tai ainakin tuon huolehtimis-keskuksen. Siusta tulee harmaa ja ryppyinen ennen aikojaan tuolla huolehtimis, analysointi ja miettimis määrällä ;o)

  Anna mennä vaan välillä :o)

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)
  Ok, yritän pistää aivot narikkaan ja pysyä rypyttömänä (?) vielä edes hetken ;) Muutaman viikon päästä en ehkä edes muista murehtineeni tällaista..

  VastaaPoista