sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Viikonlopun päätös

Kuume on onneksi jo hieman laskenut, mutta flunssa ei taida hellittää vieläkään otettaan..
Viikonlopun  päätteeksi tokon ryhmätreenit, mistä vähän myöhästyttiin, joten Rico ehti tehdä ryhmänsä kanssa vain ojautun hakukaarien mieleen palautusta. ^Agilitykentällä esteiden keskellä ja saatiin aikamoisia sivulle sinkoamisia, ennen kuin homma taas löytyi. Mutta se kelpien asenne.. Ai, että - Tätä se on parhaillaan, niin upeutta. Muiden mielestä se tuskin sitä oli, mutta jaksanko edes välittää?! En, Ricon asenne oli niin loistava ja minulle se asenne oli niin super, se riittää.

Raw pääsi tässä välissä oman ryhmänsä kanssa tekemään. Aiheena oli seuraaminen ja pikkukaveri teki liikkurointihäiriötä - Hitsi, se on mainio. Ei sitä voinut vähempää taas käskytykset sekä perässä, edessä ja sivulla kävelevä liikkuri kiinnostaa. Ricolle tuo treeni olisi ollut tosi paljon vaikempaa. Pitkästä aikaa tehtiin myös ryhmäpaikkamakuu ja toki myös luoksepäästävyys. Olin niin iloinen pienen onnistumisesta.  Luoksepäästävyydessä malttoi mielensä ja malttoi istua! Ja tänään oli päivä, jolloin makasi ensimmäisen kerran suorassa oma-aloitteisesti. Kävin puolessa välissä palkkaamassa, en usko, että olisi tarvinnut, mutta halusin kertoa sille miten hienosti se tekee <3 Eikä se häiriintynyt tai paineistunut rivissä tapahtuvista palkkauksista tai korjauksista - Ihanaa <3

Sitten Ricon seuraaminen osa1. Tehtiin luoksetulon ja ruudun haun yhteydessä, sekä maustettiin lyhyitä pätkiä kartoiden kierroilla ja leikittiin paljon  ja kelpie juoksi, se juoksi sydämensä kyllyydestä. Seuraamiset kaiken välissä tehtiin hyvällä asenteella, mutta pää tuntui olevan alhaalla - Vaikea sanoa, kun ei ollut enää ketään katsomassa? ja edisti.. No seuraamistreenin lopputulos: ASENNE + TEKNIIKKA - jatketaan..

Tänään olisi tiedossa vepeilyä, täytyy miettiä keksikö jotain hienosäätöä hiottavaksi vai vedetäänkö perinteiseen tyyliin. Vepen SM:ssä taottiin niin hurjasti 1-tuloksia, että taso taitaa kiristyä vuosi vuodelta. Ja täytyy kyllä todeta, että mun pikkukoira taitaa tosiaan olla aika pikkukoira. Ei sen kanssa taida pystyä ajassa kilpailemaan. Miten mun käsitys onkin vääristynyt koirani koosta tuota lajia harrastaessa? Koirissa, joiden kuvittelin olevan LÄHES samaa koko luokkaa Ricon kans, onkin noin 1/3 enemmän koiraa, kuin mun pikkukelpiessä ja se taitaa olla jo aika paljon :) Me ei siis oltu itse mukana näissä mittelöissä :)Treenikaverit Sini ja Papu menivät ja ottivat noissa skaboissa SM hopeaa, hurjan hienoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti