lauantai 26. tammikuuta 2013

Tahtoo empimättä heikkoutta toisen ymmärtää@Hanna Toivola

Viikko on kulunut taas pienemmällä treenimäärällä, mutta eipäs ne koirat taida siitä rikki mennä.  Mun oli tarkoitus viedä tiistaina Virkkalaan aksatreeni, jossa oisin voinut treenata Ricon kanssa kovaa ohjaajaa kohti tulemista, mutta.. Toiveena oli haastavaa treeniä, joten tein sitten sellaisen ja kovaa kohti tuleminen jäi edelleen treenilistalle. No treenin myötä treenilistalle nousi kauempaa tehtäviä valsseja ja niihin vastaamista kunnolla, eikä löysästi sekä pakkovalsseihin tulemista. Eka rata meni yllättävän hyvin, mutta sitten herra kelpie lakkasi vastaamasta ohjauksiin. Sitä on ollut nyt ilmassa. Ei vastata mun ohjauksiin ja tehdään omiaan - Tiedetään niin paljon paremmin kuin minä..  Treenit ei sais nyt missään nimessä toistaa itseään ja tiettyä kaavaa - Herra kelpie alkaa tietää mielestään ihan liikaa ja ihan kaikesta.
@Hanna Toivola


Eilen hallilla Rico taas oli oikein hyvällä fiiliksellä tekemässä hommia. Tehtiin ruutua, merkkiä, metallia ja noudon palautusasentoa -sekä pohdittiin yhä edelleen, että eteen vai sivulle palautus.. Hhm.. Raw:n kanssa saatiin aikaiseksi hienoja ruutuja ja noudon nosto alkoi tuntua jo valoisammalta. Ehkä tämä tästä ja vielä saadaan esille kauniita nostoja. Hyppyyn lähteminen tökkii edelleen, mutta nyt on hyvä tehdä sitä rennosti ilman koepaniikkia. Tänään sitten tokoiltiin ulkona porukalla. Raffilaiselle tarvis nyt saada enemmän ruutu treeniä, hahmottaminen on selkeesti vaikeaa vielä, ei ole ihan varma onko tekemässä merkkiä vai ruutua. Seuraamiset rullaa ihan kivasti, käännöksiä pitää ottaa enemmän työn alle. Ja noudon nostoissa tehtiin 100% onnistuneet toistot! Kierron avulla sain nyt itsekin etäisyyttä kapulaan ja homma alkaa rullaa eteenpäin. Raw siis on ryysännyt päin kapulaa ja tarkoituksena on ollut saada siisti nosto aikaiseksi. Raw:n tämän päivän treeneistä

Ricon treenit sitten.. Olisi voinut jättää tekemättä.. Huoh - taas monennenko kerran? Mä joko luovutan tai hyväksyn ja teen vaan vähemmän. Voi Rico.. Mutta palataan takaisin monissa asioissa. Riehumisen ja kaikenkin uhalla- ruokakuppi palaa kentän reunalle, se muuttaa muotoaan. Rico ei tule myöskään suoraan autosta treenaamaan. Se saa ensin  hölmöillä ja olla idiotti ja sitten vasta tehdään. Me treenataan pentuasioita uudelleen. Moni asia aloitetaan ihan alusta. En oleta mitään. En pidä itsestään selvyytenä mitään - koskaan enää. Treenipäivinä kotona ei enää tarjoilu pelaa - Tarjoilu tulee töiden tekemisestä. Treenit eivät myöskään toista samaa kaavaa, vaan mielikuvitusta on saatava yhä enemmän mukaan.
@Hanna ToivolaEi kommentteja:

Lähetä kommentti