sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tiedän että elämää ei voi hallita, se kulkee minne tahtoo vapaana

Alan tänään sen tajuta.. Tiedän, että putkijarruja ei voi hallita, Raw kulkee minne tahtoo vapaana.. Heh :D Pikku Raw:n ensimmäiset mölliagility kisat käytiin eilen Salossa ja Raw oli oikeasti hieno! Putkijarruista vaan tuli päivän kompastuskivi. Minä luotin 100 % niiden toimivuuteen, mutta nyt taidetaan tarvita Raw:lle tehokkaammat jarrut!

Ensimmäisellä radalla petti tosiaan ne jarrut. Raw singahti suorista putkista suoraan, ei sillä ollut ajatustakaan, että tarvis kääntyä.. Pakka pidettiin kuitenkin kasassa ja nollalla maaliin näistä huolimatta. Toisella radalla saatiin jarruihinkin jotain järkeä ja tämä oli jo tasapainoisempi nollarata. En oikein tiedä miten meidän olisi kuulunut sijoittua tai kumman radan perusteella, kun linja vaihteli. Meiltä otettiin ensimmäisen radan tulos ja kisajärjestäjät sijoittivat meidät sillä "putkijarrujen pettämisradalla" toiseksi.  Hassua, mutta väliäkös tuolla lopulta on - meillä oli niin kivaa ja hienosti kulki :)

Tässä Raw:n radat

Sitten odotellessa osallistuttiin vielä seuraavaan luokkaan startin ulkopuolisina. Ajateltiin harjoitella tuota puomia ja harjoitteluksihan se menikin. Samoin Raakis ajatteli, josko ohjaajan selän takaa sais livahtaa jatkamaan rataa - eipä saanut, ei. Ei tälläkään kertaa :D

Raw:n treenikisarata

Illalla kotiin tullessa vein Ricon vielä kentälle tokotreeneihin. Aloitusjäykistely ei mennyt ihan nappiin - luulen, että treenikenttä kartioineen ja kapuloineen oli huono valinta. Iso R varmaan luuli suorittavansa jonkin sortin paikalla oloa.. Tämä kierre on saatava poikki keinolla millä hyvänsä. Itse treeni oli taas loistava. Vähän vähemmän tekemistä, päivä mummokoiran kanssa kahden - ja johan oli kelpie liekeissä. Ai, että se on niin ihana, kun sen saa tuohon moodiin. Ihan huippua! Kokeilin merkillä uutta vauhdin lisäys treeniä - katsotaan, kuin käy, onko mulla pian koira, joka ei pysähdy merkille.. Lisäksi ruutua, seuraamista, ohjattua ja luoksetuloa. Voi kun se osaa olla niin makee ja tehdä niin hienosti töitä. Mun omalta mielikuvitukselta vaan vaaditaan yhä enemmän Ricon treenejä suunnitellessa.



2 kommenttia:

  1. Onnea Teille kahdelle! Upeat radat ja kyllä te olisitte sen palkintopallin korkeimman paikan ansainneet tuolla menolla. Raw on kyllä ihan superaksaaja!

    Joka tapauksessa: iso Kiitos treeniseurasta, Iso KIItos matkaseurasta ja Isoin kiitos avustasi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi ja Memmulle mukavasta päivästä :) Sijoitukset nyt olivat aivan sivuseikka, musta oli kuitenkin niin huippua, että sä et meinannut edes lähteä ja päädyit ykköspallille :D Ja meidän kaikkien koirat kulki niin hyvin :)

    VastaaPoista