torstai 1. elokuuta 2013

Ei ole vettä, rantaa rakkaampaa



"Ei ole taivaan ja maan rajaa, yhtä on kaksi kulkijaa"


Juuri palattu lomalta pohjoisesta. Ihana viikko takana rentoutumista. Taas kerran olisi viihtynyt niin paljon pidempääkin.. Rakastan niin paljon tuota vapautta ja tilaa ympärillä. Paljon rantoja, jonne saa mennä ja jossa saa olla koirienkin kanssa aivan rauhassa. Ihania lenkkejä uimaan ja pitkin rantoja sekä metsiä kävelyä. Miten olenkin alkanut rakastaa ja kaivata vettä  ja veden läheisyyttä yhä vain enemmän? Kesä ei tunnu kesältä ilman vettä, uimista ja rantoja.. Pitänee ehkä laittaa harkintaan oman veneen hankkiminen ;)


Ja näkee miten koiratkin nauttii vedestä ja vapaudesta.



Raw:n uintitekniikka ei näytä vetävän vertoja Ricon tyylipuhtaalle uimiselle. Raw haroo jalkojaan matkalla sivuille jotenkin tosi kummallisesti. Raw:sta kuoritui myös uusi tapa liikkua vedessä. Kun ei viitsi uida, vaan hengailee vedessä, niin voi nousta mangustiksi takajaloilleen seisomaan :D
Vesimangusti
Tokoa ollaan tehty minimaalisen vähän, ei juuri ollenkaan. Agilitysta ei tietoakaan? Eikä varsinaisesti Vepekään, mitä nyt kohotettu uintikuntoa ja vähän treenattu taakan vetoa -Mullahan oli ihan kumivene mukana, mutta tulpat jäi Nummelaan, että se siitä sitten.. Me vaan vesipelleiltiin - Tai ainakin spaceman harrasti vesipelastuksen sijasta vesipelleilyä.


Ja sit me tietenkin veneilitiin porukalla..

Rico oli tyytyväinen päästyään kuljettajan rooliin. Olihan veneen kuljettava junamaisen tasaisesti, jotta mä pysyin keulilla kyydissä ;) Raw taas sai puhuttulun, miten veneessä käyttäydytään ja lienee vähän tylsää, kun pitää vaan olla rauhallisesti..? Ainakin ilmeestä päätellen. Kuskin ilme on huomattavan paljon iloisempi :D



Herra Iso R täytti myös lomalla kokonaiset 5 vuotta. Ricon syntymäpäiväjuhliin kuului 10 kilometrin lenkki pitkin metsiä ja rantoja. Tämän päälle vielä veneilyä, uimista ja rannalla spurttailua. Aika luksusta herra kelpien mielestä.


Kyllä meillä on aika ihanat rannat tuolla kotikulmilla.. Ei voi muuta sanoa <3
Niin ja pääsinhän mä kokeilemaan ekaa kertaa tuota enon vesiskootteria. Ai hitsi vie, mikä ihana vempain!



Ja tässä todistusainestoa, että ajoin sillä myös. Tosin nähtävästi hieman vauhdikkaasti :D Niin siistiä, ensi kesänä sitten uudestaan. Mä tulen bensakanisterien kanssa kylään :)

Eilen palailtiin sitten täällä Nummelassa treenien pariin, mutta ei suinkaan vettä unohtamatta! Eli vepeä oli luvassa. Raakikselle oli tauko tehnyt tosi hyvää ja liikkeet sujuivat hienosti. Toki omanlaisella tyylillään.. Raw:n uidessa hukkuvalle, tuskin kukaan katsomassa ollut pystyi olemaan nauramatta. Uintityyli oli noh, hieman pomppivaa ja välillä tuli kiljaisuhaukkuja mukaan.. Spaceman on spaceman missä vaan :)








1 kommentti:

  1. Joo, ehdottomasti kannattaa ostaa vene! Tämä yksilö olisi jos kelpiinkin tottunut:
    http://www.nettivene.com/moottorivene/maria/504095
    :D

    VastaaPoista