maanantai 16. syyskuuta 2013

Hei tältäkö se tuntuu, kun löytää oikean

Mä vaan niin paljon tykkään tuosta mun mustavalkoisesta, ehkä ihan liikaa..
@Meri Johansson

Raw:n kanssa ollaan viikko tässä välissä eletty rauhallisemmin sillä seurauksella, että meillä mentiin jo pitkin seiniä.. Oireilutkin on onneksi hävinneet kipulääkekuurin ja levon myötä. Viikon varrella se kristallisoitui, ettei tuota koiraa ole luotu elämään pumpulissa. Sen on saatava elää, niinkuin sen kuuluu.

Viime viikonloppuna oltiin mukana meidän ensimmäisessä Nuorten koirien tokoringin koulutuksessa. Siellä oli mieli vielä hieman maassa ja pyrittiin tekemään asioita varoen, vauhtia ja tiukkoja jarrutuksia välttäen. Miten turhauttavaa treenata tuolla tavalla tällaisen koiran kanssa! Kouluttajana meillä oli Sanna Viitanen. Raw:n kanssa käytiin vähän tunnaria läpi. Ilmi tulikin yllättäen ihan uusi huomiotta jäänyt asia. Yksin kun treenaa paljon, niin niihin muihin kapuloihin ei ole tullut hankittua tuoretta ihmisen hajua ja homma meni ihan pajatsoksi. Tällä hetkellä mulle on yhdentekevää, jos jokin liike tökkii, senhän voi aina treenata kuntoon! Kun mulla olis vaan koira siinä kunnossa, että sen kanssa voisi treenata niitä virheitä kuntoon.. Se on aika paljon isompi asia se.. Toinen puoli päivästä työstettiin toisella puolen kenttää Pernillan johdolla palkattomuutta ja siitymiä. Äärettömän hyödyllinen treeni, uudella kentällä ja vieraiden koirien joukossa. Myös juoksuiset teki koko päivän treeniä näissä samoissa pisteissä. Juoksuiset oli siis aamupäivän koko aika siinä palkattomuuskehässä mihin me siirryttiin iltapäiväksi tekemään mm. paikkamakuut.. Aikas haastava setti nuorille pojille, mutten huomannut Raw:ta kesken treenin häiritsevän tämän millään tavalla, työkoira ;)

@Meri

Tänä viikonloppuna oli vuorossa MM-tiimin leiri Turun suunnalla. Ihan Mieletöntä, upea sää loistoporukka ja täydestä sydämestä tekemistä maailman rakkaimman raakalaisen kanssa. Mä vaan niin paljon tykkään treenata tän porukan kanssa, sanat ei ehkä riitä kertomaan. Hyvä treeniporukka - ei, tämä ei ole sitä, -tämä on paljon enemmän ja paljon parempaa. Lentsu on onnistunut kasaamaan niin loistoporukan.
Me oltiin siis TOKOleirillä ja paparazzien meno oli suorastaan röyhkeää
parhaita kuvaupaikkoja hakiessa ;) @Rea
Raw:n kanssa tehtiin jumitusten/silmän käytön purkamiseen treenejä, kapulan kanssa sivulle tuloja ja toki ryhmässä paikalla olot sekä häiriötreeninä seuraten koirakoiden välistä pujottelua, makuu häiriötä toisen kutsuessa vierestä koiran luokse ja sitten vielä koskettelutunnari :D ^Niin siis tätä edellisen viikonlopun tunnariongelmaa, kun niissä muissa kapuloissa on tuore haju. Oli niin ihanaa treenata Raw:n kanssa - voi kun näitä päiviä olisi vielä paljon edessä päin.

Toimintasuunnitelman miettimistä,
Rawin fiilistellessä tätä TOKOn ihanuutta <3
@Rea 
Helikopteri ja Spaceman lähdössä lentoon.
@Meri
 THE PALLO..
@Meri
Spaceman <3
@Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti