maanantai 3. lokakuuta 2016

Kaikkee kiva tehdä on, mikä kielletään

En voi mitään, mut tuo vanha biisi vaan osuu ja uppoaa tällä hetkellä niin täysin Roveriin. Meno ja meininki on aika ajoin juuri niin päätöntä ja kaikki mikä on kiellettyä on kuin uhastaankin ihan liiankin kiinnostavaa. Alussa pääsin huijaamalla, lahjomalla ja tekemisen kohdistamisella toisaalle tosi pitkälle. Mut nyt siitä ei ole enää juurikaan hyötyä. Rou ketjuttaa asioita ihan liian kätevästi, kokeilee rajojaan ja testaa joka päivä minne kaikkialle yltääkään. Se käyttää joka ikisen tilaisuuden hyödykseen ja siinä tuntuu piilevän pieni velmuilija. Se on oppinut myös ratsastamaan pentulisenssin ja itkuesityksen turvin jopa niin, että Rico raukka menee lankaan. En ole ihan perillä vielä siitä mitä tyyppi on miehiään lopulta. Välillä se on tosi kovan ja vahvan oloinen ja sitten siellä kuitenkin tuntuu pinnan alla piilevän herkkä paimen - tosin kuinka paljon muakin sit ehkä vielä vedätetään? ;) Mutta se on aika selvää, ettei kaveri ihan herkimmästä päästä kuitenkaan ole. Saan olla aika napakka ja määrätietoinen sen kanssa. Rou tuntuu myös arvostavan "haastetta" ja vahvaa otetta. Rico on saanut pari kertaa luvan juosta metsässä hetken samaan aikaan pennun kanssa ja Rico on innostunut leikkimään omalla rajuimmalla tavallaan jonka osaa, eli juoksee suoraan kohti, huutaa kohdalla suoraan kaverin naamaan "RÄYH!!" ja jatkaa matkaa, toistaen räyhäys- hyökkäyksiään. Rou vähän ensin säikähti moista menoa ja meininkiä ja tuli mun jalkoihin hurjaa kelpietä turvaan. Mutta wou, miten haltioissaan se Ricosta tämän jälkeen olikaan ja koko muu maailma vain unohtui kuin se olisi vain halunnut juosta Ricon kanssa! Sama juttu näyttää olevan silloin, kun Rico joutuu ojentamaan liian röyhkeää kakaraa.

Videopätkiä olen myös yrittänyt kasailla muistoksi, kun aika kuluu niin kovin nopeaan, niin videoihin on ihana palata aina myöhemmin. Tuorein kokoelma viime viikonlopulta. Mä olin ihan häkeltynyt kun Rover alkoi tarjoilemaan perusasentoja, härregud! Leikkiä ja sen sääntöjä ollaan saatu myös siihen pisteeseen, että ollaan onnistuttu tekemään vauhtinoutoa (pari kertaa jopa!) niin että palautuspiste on oikea, tosin kapulan irrotus on toisinaan vielä vaikeaa, kuten videolta näkyy. Kuolleelle lelulle meno alkoi myös aueta, joten viritin ruutunauhat vähän kuin näön vuoksi heti esille, ettei siitä muodostuisi ongelmaa. Saa nyt nähdä miten edetään tämän kanssa, mutta kai voi sanoa, et eka ruutu on vähän niinkuin tehty :D
Rover 13 vko

Pätkä ihan elämästä yleensä. Useinhan ne parhaat palat jää saamatta videolle, mutta jotain olen onnistunut tallentamaan. Ja joo tuo pieni koira saa koko kämpän ihan hetkessä aivan sekaisin.. Se on nyt vaan fakta.. Juuri nytkin se juoksee mun kumisaapas suussa, joo tiedän.. Mitäs itse jätin sen saataville.. Ja mattoajatus kylppärin matoista tuntuikin alussa ihan loistavalta ja kevyemmällä massalla se vielä oli jopa pitävä, mutta nyt alkaa olla matot aina rullalla nurkassa, joten lienee aika miettiä uhraavansa jonkin isomman maton tuon riiviön tuhottavaksi ja pissattavaksi.
Pätkiä ajalta X alle 3kk vanhana.

Viimeinen video on jo kahden viikon takaa, noin 12 viikkoisena kuvattu. Mietin, että jätänkö tämän ihan omaksi iloksi, mutta lisätään sekin nyt tänne muiden joukkoon. En jaksanut kovin kummoisesti sitä pätkiä katsottavampaan muotoon, vaan ladoin useamman setin vaan peräkkäin, joten siinä onkin jotain 6 minuutin edestä lähinnä leikkimistä ja mukana hillumista. Varoitus, kyllästymisvaara ;)
Rover 12 vko puuhastelua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti