tiistai 16. elokuuta 2011

Tokoa ja sukeltamista

Tokoilua tänään jälleen Hannan lauman kera. Rico oli jotenkin vetämätön, vai oliko se sittenkin tämä toinen osapuoli? Johtuiko vetämättömyys pitkästä -päiviä jatkuneesta treenirupeamasta, sukeltamisharjoituksista, ilman Brendaa yksinolosta vaiko ihan pelkästään raksutuksesta herneiden sinkoillessa ruskean kopan sisällä villisti? No vaikea sanoa, enkä jaksa siitä nyt välittää - ehkä siellä ruskean kopan sisällä aivot tosiaan joutui raksuttamaan niin kovin kovaa, jotta selvisi meidän rakentamasta treenistä... Ja selvisihän se, ihan hienosti vielä. Ruutuun menoa treenailtiin taas ja tällä kertaa molemmin puolin matkaa luoksetulomerkkejä - Tänään ei tarvinnut siinä auttaa ollenkaa. Kyllä siellä päässä raksutti ja kovaa, että selviytyi ruutuun saakka houkutuksista huolimatta. Ruudun paikka oli myös tänään tosi hyvä, siihen ei tarvinnut puuttua ollenkaa =) Merkki lähetysten kanssa joutui aivot kyllä kovalle koetukselle, kun niitä merkkejä oli vähän joka puolella.  Se aiheutti jo enemmän haastetta. Ohjatussa teki taas tosi hassusti, lähti keskikapulaa kohti ja korjasi  suunnan vasta sen jälkeen, mutta oikein toi molemmat siitä huolimatta.

Eilen vepeiltiin ja Rico halusi harjoitella sukeltamista.. Jos sillä on joku määränpää kauempana hypätessä, niin se hyppää veteen ihan ok, mutta omassa veneessä köysi on kai niin lähellä, että loikkaa jotenkin turhan lähelle ja korkealle, joten sukeltaa raukka joka kerta ja korvat tietenkin täynnä vettä.. Ei hyvä, mutta jokainen vetää tyylillään. Muuten nekin treenit meni ihan hyvin. Tehtiin jopa ekan kerran rannan suuntainen vienti - eikä siinä ollut mitään ongelmaa =) Taitava pikku pelastaja.

Brenda sai tänään rokotukset kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Kolmen vuoden päästä Bre olisi jo 15-vuotias... Kävi mielessä ajatus, että olikohan tämä viimeinen kerta, kun mummoa rokotuksilla käytän...Aika haikein fiiliksin käveltiin autoa kohti, vaikka turhaa kai vielä miettiä ja murehtia, kun kaikki aivan hyvin ja koira terve. Pitäisi vaan osata nauttia tästä ajasta kun mummo on vielä meidän elämän ilona ja aurinkona =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti