perjantai 2. maaliskuuta 2012

Hyppää, hyppää beibi hyppää!

Perjantai aloitettu koko kolmikon treeneillä Rawin siskon Ruskan seurassa.
Brenda sai pitkästä aikaa jälleen käydä esteillä kruisalemassa. On niin ihanaa nähdä tuon mummokoiran ilo radalle pääsemisestä. Jos niitä veteraaniluokkia olisi, niin Bree voisi päästä vaikka kisaamaankin vielä.
Raw ja Ruska tekivät putkea, hyppyä ja myös rengasta kokeiltiin ekan kerran. Hienoja pentuja <3 Pääsivät myös painimaan treenien päätteeksi. Raw on niin äijämäinen jo nyt Ruskaan verraten. Toinen on kuin hihittelevä pikkutyttö ja toinen niin kovaa jätkää :D

Ricolle olin päättänyt ottaa vaan suoraa pätkää,  että saisin sen etenemään paremmin ja paremmalla draivilla. Mutta ei päästy tänäänkään sille meiningin tasolle, minne olisin halunnut :/ Okei, neliömäinen pieni tila lämpimässä hallissa ei laita tota koiraa liikkumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ja varoo tosi paljon noita putkia, joiden painoista ei saa riittävää tukea.  Ehkä myös oma "hengailuohjaus" (kun ei ollut  varsinaisesti rataa, vaan suoraa menoa vaan) vaikuttaa asiaan? No jos viikonlopun pari löysempää päivää auttais lisää ja entäs jos Rico ei lähtiskään vielä maanantainan hallille mukaan.. Ja jos toteuttas ton suoran treenamisen seuraavan kerran vähän eritavalla... Tässä meno näyttää kutakuinkin samalta, kuin normiradoilla ja suoraa treenatessa olisi toivottavaa löytää niitä paukkuja vielä lisää. Tästä jatketaan ja katsotaan tuottaako se tuloksia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti