lauantai 10. maaliskuuta 2012

Legot levällään

Kunnon loppuviikon tokorysäys levitti legot pitkin lattioita ja niistä pitäis kasaa kokonainen EVL koe suoritus.. Torstaina aloitettiin kotona tokon työstäminen ja perjantai sekä lauantai jatkettiin Hannan kanssa ja tänään luvassa illasta tokon ryhmätreenit - jos huomenna vähän agilityy ;D? Toko on kyllä ihan mukavaa, ei siin mitään. Mutta olo on löysäilyn jälkeen aika toivoton -ei mitään tietoa mistä nurkasta aloittaisi palikoita kasaamaan. Ei taida olla yhtään ainoaa liikettä, joka ei kaipaisi muokkausta ja työstöä. Olis niin kiva, kun olis edes muutama varma ja vakuuttava liike, jotka löytyy aina pettämättöminä takataskusta vedettäväksi. Mutta taitaa meillä ollakin - Paikalla olot :D Ehkä metallikin alkaa kuulua tähän kategoriaan (muutaman koe 10 jälkeen??), vaikka itse en osaa päästää sen vaikeudesta irti..!! Sen jälkeen alkaakin loputon lista ongelmista ja treenattavista.. 
Seuraaminen, niin ikuisuus ongelma.. Sanat ei edes riitä kertomaan
Z, tähän kuuluu tuon edellisen kanssa samaan kategoriaan. Kaikki liikkeet pitäis mennä, mutta kun kaikki tehdään putkeen ilman palkkaa, niin koiran tarvis luottaa itseensä, että osaa kyllä.
Ruutu, Löytäminen ongelmallista, kun lisätään häiriökartioita ja paikka ongelma..+ myös loppu seuraaminen ja lähelle suoraan hakeminen haasteellista ja merkin vahvistamista tehdään myös..
Ohjattu, merkin vahvistaminen ja pidemmät kapuloiden välit aiheuttaa ongelmia. Myös epätasainen maasto ongelmallinen tai jos kapulat ei näy kunnolla..
Kaukot, Paluutreeniä, superpalkkaa, paljon toistoa, kohtuullista häiriötä (tuomari, yleisö) Läheltä puhtaita liikeratoja
Tunnari, Toistoja!! Koiran pitää luottaa itseensä enemmän. Kapulan pyörittely suussa..
Luoksetulo, Eteentulo varovainen ja huono. Vähän tehokkuutta siihen - Opettaisko sivulle? Saako sen kaavan enää rikottua kunnolla ja missä ajassa? Stoppi treeniä paljon suoralla ja apupalkkaajalla - kiertoina tietää jo mitä treenataan..
Metalli, vinot heitot. Eteentulo (vai sivulle?)

ja tietty siirtymiset, palkattomuuden sisäänajoja lisää eritavoin. Vähän pitäis tehdä häiriötreeniäkin, luopumista, ja mikä tärkeitä kaiken tän keskellä pyrkiä hakemaan  sitä paljon mainostettua asennetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti