torstai 8. maaliskuuta 2012

On tyyntä, myrskyä ollut

Pakko oli päästä kesken päivän karkaamaan vielä ulos, kun se kerran oli mahdollista ja säätiedotus pelotteli tänään olevan viikon viimeinen aurinkoinen päivä.. Päivälenkki lipesikin parin tunnin aurinko annokseksi. Ensin kierrettiin lumikenkäillen koko jengin kanssa harjulla.  Tosi edustavaa porukkaa..
Joko kohta mennään? Tuulee ja paistaa suoraan naamaan!
Virkamies tutkii tuulen suuntaa kielellään.. :D
Hieman jännitti viedä Rawfilaista hangelle, kun ympärille menee kymmeniä hiihtäjiä (=ihania ihmisiä Rawin mielestä!) ja itse vielä lumikengät jalassa hieman kömpelönä..Mutta eihän meillä ollut mitään hätää.  Eihän toi pieni taida NIIN kauas vielä meistä edes lähteä. Sen ajatukset pysyy tiukasti Ricossa ja minussa. Mainio kakara.

Pokkarilla otetut kuvat eivät kyllä vedä vertoja millään muotoa järkkäri kuviin, mutta kun kunnon kamera ja kuvaaja ei sattuneet tänään mukaan... Kuvista välittynee kuitenkin se meno ja meininki mikä poikien yhteislenkeillä nykysin vallitsee. Bongasin eilen keskustassa miehiä sauvakävelemässä huomioliiveissään, joissa oli tekstit: "kunnon mies" - Pitäiskö näillekin hommaa sellaiset..?

Kun lasten ja vanhusten oli aika mennä lepäämään, Rico sai vielä jatkaa kaukojen asenne treenin parissa puurtamista ja uskon, että päästiin taas askel tai edes puolikas eteenpäin.. Onneksi tänään elämä tuntui jo valoisammalta ja paremmalta..

Tiistai iltana nimittäin saatiin ikäviä uutisia kotoa ja kamala paniikki iski päälle kaikesta tietämättömyydestä. Oli syytä epäillä, että koirilla voisi olla giardia.. Monen monet soitot moneen eri suuntaan ja eläinlääkärille johtivat lopulta siihen lopputulokseen, että päätettiin olla tutkimatta koko laumaa, mutta kaiken varalta koko jengi axilurkuurille ja yleiset treenit pannaan kuurin ajaksi.  Brenda, jonka vatsa oirehti alkuvuodesta eniten on ollut nyt todella hyvässä kunnossa. Ärrien vatsat taas aika-ajoin ovat kyllä olleet hieman löysällä, muttei mitään hälyyttävää oloista tai jatkuvaa. Ja onhan toki se Ricon vetämättömyys.. Varmaa tietoa ei ole, mutta todettiin eläinlääkärin kanssa, että oli miten oli, niin tälle laumalle syötetään kuurit ja piste. Eilen myös siivosin ja pyykkäsin kaiken mahdollisen mitä ikinä keksin.. Turhaa kaikki? No ei tietenkään. Siivous tulee aina tarpeeseen! 

Raw meni jo täyttämään 14 viikkoakin, hitsi, kun aika menee nopeasti! Painoa tyyppi oli ehtinyt kerätä 8,3 kg verran - Meni Brendasta ohi heittämällä! Korvat myös muuttaa muotoaan aina yhden yön aikana..
Hetken ne olivat jo pystyssä, mutta yksi aamu oli tapahtunut jotain..
Ja sitä seuraavana aamuna näin... :D Bordercollien korvissa on jotain tosi mystistä!
Ja loppuun vielä videota 13 viikkoisesta Raw:sta - "kierrä" treeniä  Kahden lelun leikkiä ja "odota" harjoituksia2 kommenttia: