lauantai 17. maaliskuuta 2012

Liian väärässä suunnassa, hallinta on historiaa..

Parin kuukauden kisatauko katkaistu. Tavoiteet täyttyi osittain ja osittain ei. Jaa, Tulokset, mitä ne sitten on? Matkalla kisapaikalle yritin ottaa ajatukset hallintaan ja huomasin taas miten hemmetin paljon mun päässä asuu näitä ajatuszombeja. Ne ei ole oikeasti todellisia, mutta siellä ne vaeltaa, vainoaa mua ja saa kuvittelemaan mitä ikävämpiä asioita itsestäni ja muiden ajatuksista - Haloo, mitä väliä!? Palauttelin automatkalla itseäni todellisuuteen ja kisapaikalla jälleen huomasin, että zombit asui tosiaan taas vain mun päässä. Mutta kun niistä ei ole niin helppo päästä eroon..

Olin ilmoittanut Ricon vain kahdelle radalle keskeneräisten kontaktien vuoksi. Sitten mun ei tarvis kestää, kuin vaan yksi agilityrata huonoine kontakteineen ja toisella hyppiksellä vois antaa mennä vaan. Tavoitteet oli siis tehdä ok kontaktit ja vaatia puomilla etuset maahan ennen vapautusta selkeästi! Ja hypärillä: tehdä tasapainoinen ja sujuva rata. No kontaktit tuli hitaasti, mutta alas asti ja A juostiin joten kuten. Kun taas hypärin nähtyäni totesin, etten saa tavoitteita täyttymään..

Jep, agiradan kontaktit meni kuta kuinkin niin kuin piti. Puomi vaan hiukka hidas yhä edelleen..Toivottavasti määrätietoinen työ auttaa siihen. Ja eihän siinä paljon muuta, kun hienosti lennätin takakulmassa koirani muurin jälkeisen hypyn jälkeen putkeen. Hyvin muuten lukitsee putken ja kestää ohjaajan nopean liikesuunnan muutoksen pois päin :D Video on kuvattu uuden kuvaajaharjoittelijan Fidzin avustuksella, joten kamera välillä hiukan voi heilua, mutta mitäs me pienistä.

Hyppyrata onnistuttiinkin rakentamaan niin salaa meiltä, että rataan tutustumiseen mennessä sai etsiä vielä numeroita..Ihan siitä syystä, että oma radan rakennuksen seuraaminen herpaantui tärkeällä hetkellä. Eli lähtökohdat oli aika heikot. Radan lopussa oli tosi haastava kohta, johon piti päättää ohjausratkaisu nopeasti ja luulen, että jos olis ollut enemmän aikaa pohtia, niin ratkaisu olisi ollut täysin erilainen.. Rata alkoi kylläkin takkuilla jo pituuden jälkeen, kun koira kääntyy täysin odottamatta esteeltä väärään suuntaan. Luulin, että rintamasuunta näytti vahingossa sinne, mutta en ainakaa itse löydä videolta syytä..? No siinä sitten mietittiin, että hitto - mistäs sen koiran sais kuljetettua seuraavan esteen taakse ja onnistuin kuin onnistuinkin siinä ja samalla hetkellä kengän nauhat aukesi, numerolappu aukesi ja sormesta alkoi vielä vuotaa verta!! Seuraavaksi sitten olikin hätätilanne ohjauksen jälkeen vuorossa peruutus harjoitus, meni pakka jotenkin sekaisin? Ja hupsista en ottanut ajoissa kelpoistani kiinni, niin sinnehän se meni putken jälkeisen hypyn taa.. Sujuvaa? -Ei nähtykään. Sitä odotellessa. Eniten jäi harmittamaan, että kun pakka hajosi, niin en saanut sitä enää mitenkään pidettyä näpeissä. Sinne meni, eikä takas enää tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti