torstai 17. toukokuuta 2012

Kuralammikko aksat - Nolla ja melkein nolla

Ricon kanssa Forssassa kuralammikko aksat vedetty. Tasapainoista ehjää tekemisen fiilistä lähdettiin hakemaan ja lopputulos oli aika mitäänsanomaton - noiden mainittujen tavoitteiden osalta. Vaikea kuvailla fiilistä - mutta olin päivän kuin unessa, jossain horrostilassa - Miten hitossa kisoihin ja juurikin radoille saisi sen draivin ja meiningin kohdalleen? Tällaisessa tukahduttavassa fiiliksessä ei vaan pääse sinne minne pitäis. Päivän kruunasi vielä vesisade tai ehkä paremminkin edellisen yön sade, joka oli tehnyt kentästä liukkaan kuralammikon ja oma liikkuminen keskittyi enimmäkseen pystyssä pysymiseen - joka kyllä suureksi ihmeekseni toteutui.

Ekalta radalta siis nolla. Pitkään aikaan päädyin käyttämään hypyllä suunta käskyä käännökseen ja hitto vie, sehän toimi aika kivasti :) Sitten A:lle mentäessä paletti hiukan levähti - jalat liikkui ihan jonnekin muualle, kun olin suunnitellut,  enkä A:n jälkeen osannut kääntää läpi suoraan juoksutettua koiraa, vaan sinnehän se karautti jonnekin kaukaisuuteen ja härdelli päädyssä oli valmis. No siitä selvittyäni vielä ilman virheitä puomin jälkeisellä takaakierrolla tapahtui taas jotain - Siis mun piti liikkua ja tehdä sokkari -niin piti, mutta jäin koiran eteen - joka sai taiteilla ja tehdä töitä, että pystyi hyppäämään, eikä törmännyt minuun - kelvoton ohjaaja! ja pienten kunniakierrosten jälkeen selvittiin lopulta maaliin..

Toinen rata olikin jo ehjempi ja tasapainoisempi kokonaisuus, ainakin se tuntui siltä - tai sitten se tuntui siltä siksi, etten kaatunut mutavelliin, niinkuin oletin. Se oli rata, joka oli tosiaan se melkein nolla - kolmanneksi viimeisellä esteellä tein liian nopean ja huolimattoman taakse huitaisun (-niin huitaisun, ei työntöä tai ohjausta -Vaan nimenomaan huitaisun) ja koira lipsahti esteen väärin päin.. Hupsis - Ehkä vähän jopa hetken harmitti.. Mutta, täähän on agilitya!! Ja tää on juuri tätä :)
Koira oli kuitenkin vaivattoman oloinen viedä tässä unitilassakin ja kontaktit taisi toimia ihan ok - maltoin puomillakin antaa seisoskella hetken, ennen vapautusta.
Tässä Kuralammikkokruisailut

Raw treenaamassa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti