maanantai 8. lokakuuta 2012

Niin paljon parempi maanantaiViikon takainen tuska on kuin haamu vain. Palapelin palaset löytävät tiensä oikeille paikoilleen aina lopulta. Tämä parempi maanantai alkoi tokoilun merkeissä uudessa paikassa ja vieläpä lasten läheisyydessä. Saatiin seuraa Satusta ja Zinasta. Olipas mukavaa! Olin Ricosta hyvin ylpeä, kun se selvisi lapsista niin hienosti. Tehtiin ihan puhdasta siedätystä ja lopulta se pystyi keskittymään omaan tekemiseen. Ruudun hakeminen osoittautui päivän vaikeimmaksi, eli tarvis vaan tehdä eri kentillä paljon. Tätä treenialuetta ei vaan kentäksi voinut nimittää ja siksi löytäminen varmaan aiheutti ongelmia. Tänään paikka oli aika keskellä, eli korjaantui ihan itsekseen perjantain hallitreeneistä, jolloin herra kelpie "stop" käskyn jälkeen korjasi etuset aivan etunauhaan kiinni. Kröhöm..  Niin etulaitaa minä olen sille viimeisen vuoden työstänyt - ja tässä taas nähtiin. Yhdet treenit oltiin etulaidalla ja seuraavan eka toisto aivan takalaitaa ja loput keskelle. Junat ne kulkee vaan.. Mulla vaan puuttuu tällä hetkellä kriteerit. Tämän päivän treenin oli tarkoitus määrittää tulevien treenien suunta, mutta mietin edelleen..

Lisäksi Rico sai työstää pienen pätkän seuraamista ja jääviä viikonlopun uusien ajatusten mukaisesti. Lauantaina oltiin kuunteluoppilaana Matkalla Menestykseen (MM) tiimin 1.ryhmän treeneissä. Ihan huippua, miten taskut on täynnä pikkuideoita ja juttuja. Tahtoo vaan niin kokeilla ja testailla kaikkea! Onneksi päästään ottamaan varaslähtö leireilyyn jo ensi lauantaina Raw:n kanssa.

Höyryhattu oli oikein oma iloinen itsensä tämän päivän treenissä. Vähän ruutua, vähän merkkiä, vähän noutoa, vähän seuraamista ja kontaktin pitoa. Juu kaikki meni oikein kivasti, mutta seuraamisessa pää oli levoton ja muutenkin jotenkin ihme säätöä. Siinähän se oli ja kulki, mutta pää ja koko koira eli omaa elämäänsä. No ehkei se ollut päivän pääteema ja se näkyi. Mutta eilen raakalainen oli varsin mainio. Tehtiin ensimmäistä kertaa kuuntelutreeniä ja hitsi miten pian se saikaan ideasta kiinni. ihana koira! Paikkamakuut Raw on tehnyt hienosti ja perjantainakin hallilla oli vallan levoton makuu, mutta pieni pysyi härdellistä huolimatta hienosti. Eilen taas ensimmäistä kertaa korvat kääntyi taakse ja näin, ettei nyt ole niin hyvä olla kuin yleensä. Täytyy testailla pari juttua tähänkin. Huomenna meillä onkin jälleen pitkän pitkä agilityilta vuorostaan tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti